Afføringsprøver​

På Fasanvejens Dyreklinik undersøger og analyserer vi jævnligt afføringsprøver. Vi kan undersøge for flere forskellige sygdomme i klinikken, hvor vi hurtigt vil kunne give jer et svar, men vi kan også i tilfælde af mere specialiserede prøver sende afføring til et af vores samarbejdslaboratorier.

​Vi kan analysere din hunds afføring for tarmparasitten Giardia, denne test kan vi give svar på samme dag, så en effektiv og hurtig behandling kan opstartes.

Vi kan teste din hunds afføring for hjerte- og lungeorm. Dette kræver en enkelt klat afføring fra 3 på hinanden følgende dage (altså sammenhængende dage) som indleveres på klinikken. Denne test vil vi have svar på i løbet af 2-3 dage. Ved tegn på sygdom, vil vi mange gange også anbefale en blodprøve, da den kan give et hurtigere svar på om man har hjerteorm specifikt.

Vi kan også teste for almindelige indvoldsorm hos både hund og kat, dette kan gøres på kun 1 dags afføring, men flere dage sammenhængende kan hæve sandsynligheden for at finde ormene. 

Sådan samler og opbevarer du en afføringsprøve

Når du ønsker at få undersøgt din hund eller kat for orm, gøres følgende:

  • Indsaml 1 afføringsprøve dagligt i 3 sammenhængende dage (fx. fre-, lør- og søndag).
  • Undgå jord- og græstilblanding. Vi skal blot bruge ca. 1 spsk. fuld så tag evt. kun toppen.
  • Prøverne samles i fx. almindelige afføringsposer. Pres luften ud af poserne inden knuden bindes.
  • Opbevar prøverne frostfrit og op til 10 grader (ideelt set ved køleskabs temperatur).

De tre afføringsprøver afleveres samlet på klinikken, mandag-torsdag (torsdag før kl. 13:00).

Svaret på prøverne får I ved at ringe til os to dage efter indlevering.
Hvis indleveringen sker torsdag, vil der være svar mandag efter weekenden.

Vi anbefaler rutinemæssig kontrol 2 gange årligt for hunde og katte, der kommer udenfor.

Kontakt Fasanvejens Dyreklinik

Har du spørgsmål vedrørende vores behandlinger eller salg, så skriv venligst via formularen.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

OBS. ændret pr. 1. oktober​

Åbningstider​

​Klinikken er åben for konsultationer, operationer og anden behandling:

​Mandag 8.00 - 17.30

​Tirsdag 8.00 - 17.30

​Onsdag 8.00 - 17.30

​Torsdag 8.00 - 17.30

Fredag 8.00 - 14.30

Lukkedage og vagt

I weekends og helligdage holder vi lukket og må henvise til de steder, der har døgnvagt, f.eks. Anicura Københavns Dyrehospital, 36 17 57 11.

Vi holder lukket i påsken

Torsdag d. 28/3

Fredag d. 29/3

Mandag d. 1/4

- Camilla Sahl

"Hele forløbet har været SÅ trygt, og dyrlægen (Heidi) emmede af kompetence og empati. Hun kunne nok fornemme at vi var lidt ømme over at efterlade vores ‘babyer’ i fremmede hænder, og forsikrede os om at de var i gode hænder."

- Camilla Grubbe

"Simpelthen den bedste service i mine 52 år med kæledyr. Jeg troede ikke det var muligt med et så højt serviceniveau i dette stressende samfund, men hos Fasanvejens dyreklinik får man langt mere end bare et højt serviceniveau, for her føler man sig set og hørt og dyrene er trygge."

- Tonny Madsen

"Vi havde vores 9-årige bichon forbi dyreklinikken da han havde nogle problemer og vi er super tilfredse med hele forløbet. Det var virkelig dejligt at se nogle virkelig dygtige medarbejdere der hele tiden fulgte op på behandlingen og gav os al den information vi behøvede."

- Morten K

"Uden sammenligning den bedste dyrlæge jeg har prøvet. Fantastisk personale der viser stor omsorg for dyrene og deres velbefindende. Tager sig god tid til at forklare og forsikre kunderne, og har altid kunne løse alle vores problemer. Kan ikke anbefale dem nok."

- Jens Gaul

"Søde og kompetente dyrlæger. Har kommet gennem flere år, med 2 hunde og har kun været tilfreds. Klar anbefaling herfra."

- Casper Marc Vangsted

"Altid en fornøjelse at være forbi med vores katte, som får kærlig og kompetent behandling af de dygtige dyrlæger. Altid god stemning, overskud, glimrende service og gode, informative dialoger. Hvis du overvejer, om dette mon er gode dyrlæger, om besøget vil leve op til dine forventninger, og om du skulle prøve denne klinik, er svaret JA-JA-JA."

- Astrid

"5 velfortjente stjerner. Vores hund blev behandlet af Dyrlæge Laura. Hun er ikke bare faglig dygtig, men også enormt empatisk. Vi kan varmt anbefale Fasanvejens Dyreklinik."

- Nina Svane-Mikkelsen

"Meget grundige og kyndige dyrlæger! Gode til både specielle tilfælde som fx allergi hos kat og til seniorkatte."

- Line Nielsen

"Dygtigt og omsorgsfulde personaler. Her bliver man taget godt hånd om også når det er de svære valg og beslutninger"

4,7 ud af 5 i rating på Google​

Vores kunder udtaler​

Har du spørgsmål?

Se vores kontaktoplysninger​ herunder.

Telefontid

Ingen fast telefontid, da man kan ringe til os hele dagen. Tidsbestilling kan ske telefonisk eller ved direkte henvendelse i klinikken.

Konsultation foregår kun efter forudgående aftale.

Mail

Du kan godt skrive mails på kontakt@fasanvejensdyreklinik.dk, men er det en henvendelse, som haster, må du ringe til klinikken.

Parkering​

​Du kan parkere 1 time gratis på Lidl's parkering, eller 2 timer gratis på Rema's parkeringsplads og også to timer op langs Søndermarken, da Frederiksberg tillader 2 timers parkering gratis. Men man skal bruge en p-app alligevel. Det er IKKE nok at sætte p-skiven.

Nyttige links

Rejser til udlandet

På Fødevarestyrelsens hjemmeside findes regler for rejser til udlandet med kæledyrfor de enkelte lande. Reglerne for vacination m.v. varierer en del mellem de enkelte lande.

Den Danske Dyrlægeforening

På Dyrlægeforenings hjemmeside ​findes emnet: Gode råd om dyr som er Den Danske Dyrlægeforenings åbningside.

Kræftbehandling af dyr

Statistikker vedrørende forekomst af kræft hos hund og kat under danske forhold, læs mere her.