Personale​t på Fasanvejens Dyreklinik

Dyrlæger​

Laura Jarløv

Klinik ejer, Post. Grad. Stud. Masterstuderende.

Jeg arbejder primært med de medicinske patienter – det vil sige alle de sygdomme som ikke kræver operationer. Særligt har jeg interesse for ultralydsscanninger samt behandling og udredning af kræft hos hunde og katte. Sidstnævnte er jeg i gang med en 4-årig efteruddannelse indenfor. I vil ofte møde mig i forbindelse med udredninger, der kræver ultralydsscanning, men jeg nyder også at møde jer til de årlige sundhedstjek.

Derudover bruger jeg en stor del af min arbejdstid på at tage mig kærligt af vores skønne medarbejdere. Jeg har et brændende ønske om at Fasanvejens Dyreklinik skal være en arbejdsplads hvor høj medarbejdertrivsel er grundstenen i vores kultur. Glæde og overskud smitter, og giver os et fantastisk fundament for at kunne tage imod og hjælpe jer og jeres dyr på den allerbedste måde.

Privat har jeg Hugo, en Norsk Elghund, som dagligt beriger mit og familiens liv med sit kærlige væsen.

Jeg glæder mig til at byde jer og jeres kære firbenede velkommen i klinikken. ​

Christian John-Pedersen​

Souschef, Fagdyrlæge og Post. Grad. Masterstuderende - kirurgi

Jeg arbejder primært med halthedsdiagnostik, akutte patienter samt kirurgi. Jeg er klinikkens souschef og seniorkirurg og varetager både komplicerede operationer, kvalitetssikring på vores kirurgiske afdeling samt videreudvikling af vores andre dygtige kirurger.

Jeg findes oftest i vores røntgenrum, operationsstuen eller i gang med konsultationer eller sparring med kollegaer om komplicerede patienter.

Det betyder meget for mig, at I som klienter er velinformerede og føler jer trygge ved evt. kirurgiske indgreb mm. som skal foretages her på Fasanvejens Dyreklinik, og derfor bruger jeg også en hel del tid på at have samtaler med klienter før og efter operationer mm.

Jeg har en bred erfaring indenfor smådyr, hvor jeg har arbejdet hele min karriere på større døgnåbne dyrehospitaler og er vant til nattevagter mm.

Jeg er desuden ved at færdiggøre en længere efteruddannelse - Master of Surgery ved Københavns Universitet. Denne har taget 4 år og er en af de højeste kliniske efteruddannelser i Danmark.

Marie Kjærsgaard

Teamleder, Post. Grad. Stud. GP-Cert Intern Medicin

I klinikken møder i mig både ved vaccinationer, kirurgiske indgreb og ved akut sygdom.

Mit hjertebarn er dog især arbejdet med de medicinske patienter. For at styrke min viden og evner inden for dette, er jeg i gang med en 2-årig videregående uddannelse i intern medicin.

Intern medicin er spændende og kræver til tider at man tager detektivhatten på og “nørder lidt” for at løse problemerne og finde de bedste behandlingsmuligheder for det enkelte dyr.

Det betyder meget for mig at følge mine hunde- og kattepatienter (og ejere) tæt i sygdomsforløbene, og derved gøre situationen så tryg og forståelig som muligt.

Jeg har flere års erfaring fra smådyrs-klinikker i København og har varetaget vagtarbejde på større døgnåbne dyrehospitaler.

Da jeg i 2013 anskaffede mig en allergisk mand, og derfor ikke kan have hund eller kat, betyder det ekstra meget for mig at møde jeres dejlige kæledyr i klinikken hver dag.​​

Heidi Ebbesen

​Dyrlæge

Jeg har en særlig interesse indenfor øjenlidelser samt bløddelskirurgi. Derfor finder I mig ofte i den mørklagte øjenkonsultation eller i operationesstuen, men I finder mig også i konsultationen med akutte patienter samt til almindelige konsultationer.

Jeg har en bred viden og erfaring indenfor udredning samt, kirurgisk og medicinsk, behandling af kronisk og akut sygdom fra flere års erfaring i smådyrspraksis og vagtarbejde.

Jeg har været på flere kurser indenfor øjenlidelser og derudover på kurser i laboratorieudredning samt akutte patienter.

Hjemme har vi et ekstra familiemedlem, Hilda, den skønneste Staffordshire bullterrier, som er 7 år.

Stine Rebekka Dalmo

Dyrlæge, Post. Grad. Stud. GP-Cert Dermatology.

Jeg har en særlig interesse for hudlidelser, så jeg ser mange af vores patienter med allergi og kløende ører. Man kan også finde mig i vores tandrum, hvor jeg står for

tandrens samt tandoperationer. Tænder er en interesse der er kommet ind fra sidelinjen efter jeg startede på Fasanvejen, men det er super tilfredsstillende at se hvilken forskel vi kan gøre for dyrene, når de får renset op i munden.

Når jeg ikke ser på kløende dyr eller arbejder med tænder, har jeg konsultationer og operationer, så jeg kommer godt rundt omkring det hele.

Jeg har været på kurser inden for hudlidelser samt tandoperationer.

Jeg bor med min kæreste og har ikke selv dyr endnu, men arbejder hårdt på at overtale ham til at vi skal have en lille kat.

Kirstine Fleng

Dyrlæge

Jeg har en stor interesse for mundhuleproblemer. Derfor finder I mig ofte i klinikkens tandrum, hvor jeg laver tandrensninger, tager tandrøntgenbilleder samt udfører tandoperationer. Hvis ikke jeg er i tandrummet, finder I mig i konsultationen hvor jeg laver alt fra vaccinationer til medicinske udredninger.Jeg har flere års erfaring med tandbehandlinger og har været flere kurser i hundens og kattens mundhuleproblemer og kirurgiske tandbehandlinger.

Anette Lund

Fagdyrlæge, Post. Grad. Stud. Masterstuderende - onkologi.

Jeg er uddannet dyrlæge i 2011 fra Københavns Universitet. Efterfølgende har jeg arbejdet på

klinikker af varierende størrelser og derigennem opnået en forståelse for, hvordan arbejdsgangen

er på både små og større klinikker.

Jeg har i en årrække arbejdet på et stort henvisningshospital, hvor jeg primært har haft ansvar for

akut dårlige og indlagte patienter. I forbindelse med mit ønske om specialisering greb jeg

muligheden for en stilling som seniordyrlæge i Onkologisk Specialservice (kræftafdelingen) på

Universitetshospitalet for Familiedyr. Her fik jeg et stort kendskab til udredning og behandling af

forskellige kræftformer herunder kemoterapi.

Man møder mig oftest i konsultationsrummet, hvor jeg primært tager mig af medicinske patienter

specielt kræftpatienter. Jeg modtager henvisninger fra andre dyrlæger og sætter stor pris på den

faglige sparring, der ofte kommer i forbindelse med henvisninger.

Jeg anser det for min fornemmeste opgave at diagnosticere sygdomme og vejlede om individuelle

behandlingsmuligheder, så vi opnår den rigtige behandling for den enkelte ejer og patient.

Jeg elsker videreuddannelse og har en 4 årig certificering i medicinske og kirurgiske sygdomme

ESVPS GPcert (SAM & SAS), jeg er Fagdyrlæge i Familiedyr fra Københavns Universitet og næsten

færdig som Master i Veterinær Onkologi (kræftsygdomme) fra Københavns Universitet (mangler

den afsluttende skriftlige opgave).

Josephine Holdt

Dyrlæge

Jeg interesserer mig særligt for hjertesygdomme, og har erfaring fra et stort henvisningshospital, hvor jeg havde det primære ansvar for patienterne med forskellige hjertelidelser. Det er derfor mig, I møder, hvis der er blevet hørt en hjertemislyd, som kræver udredning i form af ultralydsskanning af hjertet, eller hvis jeres dyr har en kendt hjertesygdom, der skal kontrolleres. Derudover tager jeg mig af diverse konsultationer af både syge og raske dyr, og jeg forsøger at holde mig opdateret på den nyeste viden ved at deltage i kurser og konferencer, når muligheden byder sig. Jeg har selv hunden Kalle derhjemme, som også nogle gange er heldig at komme med på arbejde. Jeg glæder mig til at tage imod jer i klinikken!

​Veterinærsygeplejersker

Gitte Hansen

Aut. Veterinærsygeplejerske​

Du kan møde mig både i modtagelsen og ved telefonen men oftest er jeg at finde i operationsstuen, hvor jeg klargør vores kirurgiske patienter samt overvåger narkosen under operationen og efterfølgende sørger for en god og tryg opvågning.

At tage rigtig gode røntgenbilleder er også et område der har min interesse.

Når pelsen på katte og af og til hunde er blevet uoverskueligt filtret, er det også ofte mig der klipper dem ned.

Sidst men ikke mindst har jeg også enkelte administrative opgaver.

Privat har jeg både haft hunde, katte og kaniner.

Sigrid Haugaard

Aut. Veterinærsygeplejerske​

Jeg har en særlig interesse indenfor smertebehandling og anæstesi, specielt af de ældre kæledyr, som kan have særlige behov. Ikke én patient er ens. Derfor betyder planlægning og god forberedelse meget for mig hver eneste dag.

På klinikken kan I både møde mig i telefonen og i receptionen såvel som på operationsstuen og i tandbehandlingsrummet.

Inden jeg blev en del af teamet på Fasanvejens Dyreklinik, har jeg arbejdet på henvisningshospitaler med fokus på special kirurgi, akutte og kronisk syge kæledyr.

Jeg har ingen kæledyr, men jeg drømmer om at få en hund i fremtiden.

Natasja Portaro

Aut. Veterinærsygeplejerske​

​​Jeg er hende i oftest vil møde i telefonen, da jeg primært sidder ved telefonen og tager imod opkald fra alle

vores søde klienter. Ellers er jeg mest den administrative veterinærsygeplejerske på klinikken der sidder

med feks. henvisninger, vores mail m.m. Jeg er uddannet hos og tidligere arbejdet på et af Danmarks større

henvisnings hospital med alt fra akutte patienter til indlagte medicinske udredninger, samt anæstesi. Sidst

fik jeg uddybet mit kendskab indenfor tandområdet, som er hvor mit hjerte især banker.

Hjemme bor jeg sammen med Viggo der er en gadehund fra Portugal og min lille kat Agnes.

Jeg har været på Fasanvejens Dyreklinik siden 2019.

Amanda Westmann

​Aut. Fagveterinærsygeplejerske i klinisk ernæring

Jeg er særligt interesseret i ernæring og står derfor altid klar til at vejlede i foder og kan være behjælpelige med løsninger til diverse problemer i kunne støde på derhjemme. Jeg har derfor videreuddannet mig indenfor området og har som 1 ud af 20 i Norden fået titlen Fagveterinærsygeplejerske i Klinisk Ernæring. Det er også mig som har ansvaret for vores sociale medier Facebook og Instagram.

På klinikken kan i både møde mig i telefonen, i skranken og så er det mig der tilbyder vores slankeprogrammer hvor i holdes i hånden hele vejen til dyrets optimale vægt. Jeg hjælper også til i tandrummet og med de akut syge dyr.

Jeg har tidligere arbejdet på 2 dyrehospitaler med de medicinske og onkologiske patienter som jeg derfra også har taget erfaring og interesse med mig som kan bruges på klinikken.

Jeg har ingen dyr derhjemme endnu, men har planer om at få 2 samojeder, da de smilende bamser smelter mit hjerte.

Annette Hansen​

​Aut. Veterinærsygeplejerske

Jeg arbejder for det meste i klinikkens tandrum. Her tager jeg tandrøntgenbilleder og renser tænder på hunde og katte. Det er et dejligt arbejde, hvor man hjælper mange dyr, ved at forebygge tandproblemer.

Jeg arbejder derudover med en del af klinikkens administrative opgaver og arbejdsmiljø.

Jeg er også ved telefonen flere eftermiddage om ugen.

Jeg har været elev på Fasanvejens Dyreklinik fra 1995 til 1999 og er nu tilbage efter 19 år på en anden klinik i Storkøbenhavn.

Privat bor jeg med mand, 3 børn, 2 Bichon Havanais hunde, 1 hamster, 1 fugl og akvariefisk.

Christine Sørensen

​Kommende fagveterinærsygeplejerske i klinikrelateret familiedyrs adfærd

Jeg har en særlig interesse for katte og for deres adfærd. Det betyder derfor meget for mig at skabe en så rolig atmosfære som muligt når vi håndterer vores patienter! Jeg arbejder for det meste i vores kirurgi afdeling, hvor jeg gør patienterne klar til div. operationer og overvåger anæstesien. Når jeg ikke er ved patienterne, har jeg nogle administrative opgaver hvor jeg lægger vagtplan for veterinærsygeplejerskerne og veterinærsygeplejerskeelverne. Jeg er også klinikkens elevansvarligt, hvor jeg sørger for deres praktikforløb på klinikken.

Jeg har tidligere arbejdet på et stort henvisningshospital hvor jeg også er udlært fra. Der har jeg en del erfaring fra da arbejdet var ret selvstændigt.

Derhjemme nyder jeg selskabet af 2 Hellig Birma katte. Katte på 16 år og Baby på 10 år

Sidsel Brejner

Aut. Fagveterinærsygeplejerske i tandbehandling

Jeg kommer fra et af de store henvisningshospitaler, hvor jeg har fået stor erfaring i akut syge kæledyr.

Jeg har en stor passion for anæstesi samt smertedækning og er derfor ofte at finde i operationsstuen. Det er planen at jeg skal starte op på speciale i anæstesi, i 2024.

Derudover tog jeg i 2020 et speciale i tænder og har fået titlen Fagveterinærsygeplejerske i Tandbehandlinger. I den sammenhæng, har jeg et samarbejde med tanddyrlægerne på stedet, så vi får det bedst mulige flow i tandklinikken.

Jeg startede på klinikken i december 2022.

Selina

Veterinærsygeplejerske elev

Jeg startede på klinikken d. 15/01-2023 som veterinærsygeplejerske elev og skal de næste 3,5 år være skiftende på skoleforløb og praktikperioder på klinikken.

Du kan møde mig i telefonen, i skranken og ellers rundt i hele klinikken.

Jeg har desværre ingen dyr, men har planer om at jeg skal have kaniner og en hund.

​​Dyrlægestuderende

Vi benytter et skønt team af dygtige dyrlægestuderende som medhjælper. Vi har brug for ekstra hjælp i perioder, og giver samtidig de studerende en mulighed for at mærke, hvordan det er at arbejde på en smådyrsklinik. Det er positivt for alle parter.

Vores studerende team består af: 

Nina

Stud.med.vet

Jeg er dyrlægestuderende og startede med at læse veterinærmedicin på KU i 2021. Du møder mig på telefonen og i receptionen, hvor jeg står klar til at hjælpe med et smil. Desuden assisterer jeg dyrlægerne, hvis de har brug for en ekstra hånd. Jeg har arbejdet i blandet praksis i et par år men min primære interesse har altid været familiedyrene. Jeg glæder mig til at hjælpe, når du og din bedste ven kommer på klinikken.

Peter

Stud.med.vet

Mit navn er Peter Michaelsen, og jeg er fra årgang 21 på veterinærmedicin studiet. Mig vil i oftest møde i receptionen, hvor jeg med et smil på læben vil tage imod dig og dit kæledyr. En god omgang nus og godbidder gør mig meget populær blandt de firbenede. Derudover er jeg også til at finde sammen med dyrlægerne, når de skal bruge en ekstra hånd med diverse ting i klinikken. Jeg glæder mig til at tage pænt imod dit kæledyr og dig i fremtiden.

Kristine Fredslund

Stud.med.vet

Jeg er 21 år gammel og læser veterinærmedicin på 1. år. på KU.

Du vil oftest møde mig på telefonen, når du ringer ind, eller i receptionen, hvor jeg blandt andet hjælper med fodersalg og hjemsendelse af dyrene. Jeg står altid klar til at hjælpe dig og din bedste ven, og jeg bestræber mig på, at alle får den korrekte hjælp, de har brug for. Familiedyr har altid været mit primære fokus, og selvom jeg er vokset op med både heste, høns, hunde og katte, er det hos smådyrene min interesse ligger.

Jeg har desværre ikke selv hund eller kat imens jeg er under uddannelse, så jeg glæder mig til at hilse på dig og din bedste ven, når I kommer forbi klinikken!

Ayoe

Stud.med.vet

Jeg er 25 år gammel, og startede med at læse veterinærmedicin på Københavns Universitet i 2022. Jeg kan primært findes i receptionen eller på telefonen, hvor jeg altid står klar til at hjælpe. Mit arbejde er drevet af stor interesse og kærlighed for dyrene, og jeg ser derfor frem til, at hjælpe dig og din bedste ven når I kommer på besøg på klinikken. 

Kontakt Fasanvejens Dyreklinik

Har du spørgsmål vedrørende vores behandlinger eller salg, så skriv venligst via formularen.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

OBS. ændret pr. 1. oktober​

Åbningstider​

​Klinikken er åben for konsultationer, operationer og anden behandling:

​Mandag 8.00 - 17.30

​Tirsdag 8.00 - 17.30

​Onsdag 8.00 - 17.30

​Torsdag 8.00 - 17.30

Fredag 8.00 - 14.30

Lukkedage og vagt

I weekends og helligdage holder vi lukket og må henvise til de steder, der har døgnvagt, f.eks. Anicura Københavns Dyrehospital, 36 17 57 11.

Vi holder lukket i påsken

Torsdag d. 28/3

Fredag d. 29/3

Mandag d. 1/4

- Camilla Sahl

"Hele forløbet har været SÅ trygt, og dyrlægen (Heidi) emmede af kompetence og empati. Hun kunne nok fornemme at vi var lidt ømme over at efterlade vores ‘babyer’ i fremmede hænder, og forsikrede os om at de var i gode hænder."

- Camilla Grubbe

"Simpelthen den bedste service i mine 52 år med kæledyr. Jeg troede ikke det var muligt med et så højt serviceniveau i dette stressende samfund, men hos Fasanvejens dyreklinik får man langt mere end bare et højt serviceniveau, for her føler man sig set og hørt og dyrene er trygge."

- Tonny Madsen

"Vi havde vores 9-årige bichon forbi dyreklinikken da han havde nogle problemer og vi er super tilfredse med hele forløbet. Det var virkelig dejligt at se nogle virkelig dygtige medarbejdere der hele tiden fulgte op på behandlingen og gav os al den information vi behøvede."

- Morten K

"Uden sammenligning den bedste dyrlæge jeg har prøvet. Fantastisk personale der viser stor omsorg for dyrene og deres velbefindende. Tager sig god tid til at forklare og forsikre kunderne, og har altid kunne løse alle vores problemer. Kan ikke anbefale dem nok."

- Jens Gaul

"Søde og kompetente dyrlæger. Har kommet gennem flere år, med 2 hunde og har kun været tilfreds. Klar anbefaling herfra."

- Casper Marc Vangsted

"Altid en fornøjelse at være forbi med vores katte, som får kærlig og kompetent behandling af de dygtige dyrlæger. Altid god stemning, overskud, glimrende service og gode, informative dialoger. Hvis du overvejer, om dette mon er gode dyrlæger, om besøget vil leve op til dine forventninger, og om du skulle prøve denne klinik, er svaret JA-JA-JA."

- Astrid

"5 velfortjente stjerner. Vores hund blev behandlet af Dyrlæge Laura. Hun er ikke bare faglig dygtig, men også enormt empatisk. Vi kan varmt anbefale Fasanvejens Dyreklinik."

- Nina Svane-Mikkelsen

"Meget grundige og kyndige dyrlæger! Gode til både specielle tilfælde som fx allergi hos kat og til seniorkatte."

- Line Nielsen

"Dygtigt og omsorgsfulde personaler. Her bliver man taget godt hånd om også når det er de svære valg og beslutninger"

4,7 ud af 5 i rating på Google​

Vores kunder udtaler​

Har du spørgsmål?

Se vores kontaktoplysninger​ herunder.

Telefontid

Ingen fast telefontid, da man kan ringe til os hele dagen. Tidsbestilling kan ske telefonisk eller ved direkte henvendelse i klinikken.

Konsultation foregår kun efter forudgående aftale.

Mail

Du kan godt skrive mails på kontakt@fasanvejensdyreklinik.dk, men er det en henvendelse, som haster, må du ringe til klinikken.

Parkering​

​Du kan parkere 1 time gratis på Lidl's parkering, eller 2 timer gratis på Rema's parkeringsplads og også to timer op langs Søndermarken, da Frederiksberg tillader 2 timers parkering gratis. Men man skal bruge en p-app alligevel. Det er IKKE nok at sætte p-skiven.

Nyttige links

Rejser til udlandet

På Fødevarestyrelsens hjemmeside findes regler for rejser til udlandet med kæledyrfor de enkelte lande. Reglerne for vacination m.v. varierer en del mellem de enkelte lande.

Den Danske Dyrlægeforening

På Dyrlægeforenings hjemmeside ​findes emnet: Gode råd om dyr som er Den Danske Dyrlægeforenings åbningside.

Kræftbehandling af dyr

Statistikker vedrørende forekomst af kræft hos hund og kat under danske forhold, læs mere her.