Om Fasanvejens Dyreklinik

Hos Fasanvejens Dyreklinik har vi et brændende ønske om at arbejde ud fra ”golden standard” princippet. Det betyder at du som dyreejer, er garanteret at få tilbudt den bedste behandling til dit dyr, hver gang i besøger klinikken. Vi arbejder evidensbaseret (dvs. på baggrund af studier og forskning), og rådgiver altid ud fra nyeste viden på området.

Samtidig har vi et stort fokus på at gøre besøget hos os så tryg som mulig for både patienter og ejere. Vi forsøger at håndtere patienterne så stressfrit som muligt og vi bruger gerne lidt ekstra tid, på at gøre det til den bedst mulige oplevelse for den enkelte hund eller kat.

​Vi oplever ofte at der kan være flere muligheder for behandlinger af en patient. Derfor ligger en stor del af vores arbejde i videreformidling af disse behandlingsmuligheder, så vi i samråd med dig, kan beslutte hvad der er den bedste løsning for netop dig og din hund eller kat.

Vi er så heldige at vores team har en størrelse, hvor der er tid og rum til, at man kan specialisere sig. Vi investerer kontinuerligt i moderne udstyr og den nyeste medicin. Derudover bruger vi mange ressourcer på efteruddannelse af vores personale. Det betyder, at vi kan imødekomme stort set alle henvendelser, også selvom det er akut opstået sygdom, og langt de fleste patientforløb bliver løst på klinikken. Dog vil der også fra tid til anden være komplicerede forløb som kræver hospitalisering. I disse tilfælde sørger vi for en tryg overlevering til vores dygtige henvisningskollegaer.

Vi beskæftiger os primært med udredning og behandling af hunde og katte. Hos kaniner kan vi være behjælpelige med både kastration, sterilisation og vaccination. Ved sygdom plejer vi at henvise både kaniner, gnavere og mere eksotiske dyr. Det gør vi fordi der findes kollegaer som har dedikeret deres karriere til at dygtiggøre sig indenfor behandling af disse små patienter. Vi synes selvfølgelig også at de fortjener den mest kompetente behandling i branchen. 

​Faciliteter

Klinikken åbnede i 1980, og er siden vokset støt. I dag råder vi over ca. 500 m2 som er indrettet med højkvalitets udstyr til både udredninger og behandlinger. Klinikken rummer følgende faciliteter: særskilt venteværelse til hunde og katte, 4 konsultationsrum, fuldt udstyret laboratorie hvor vi dagligt analyserer diverse prøver (fx blodprøver, urinprøver, celleprøver mm) så I som oftest kan få svar allerede samme dag. Vi har to moderne operationsstuer, hvoraf det ene anvendes til tandbehandlinger. Derudover har vi et ultralydsrum samt røntgenrum, som begge kan mørklægges.

Vores indlæggelsesområde er, ligesom venteværelset, opdelt så hunde og katte ikke stresser hinanden unødigt. 

Kontakt os

Kontakt Fasanvejens Dyreklinik

Har du spørgsmål vedrørende vores behandlinger eller salg, så skriv venligst via formularen.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

OBS. ændret pr. 1. oktober​

Åbningstider​

​Klinikken er åben for konsultationer, operationer og anden behandling:

​Mandag 8.00 - 17.30

​Tirsdag 8.00 - 17.30

​Onsdag 8.00 - 17.30

​Torsdag 8.00 - 17.30

Fredag 8.00 - 14.30

Lukkedage og vagt

I weekends og helligdage holder vi lukket og må henvise til de steder, der har døgnvagt, f.eks. Anicura Københavns Dyrehospital, 36 17 57 11.

Vi holder lukket i påsken

Torsdag d. 28/3

Fredag d. 29/3

Mandag d. 1/4

- Camilla Sahl

"Hele forløbet har været SÅ trygt, og dyrlægen (Heidi) emmede af kompetence og empati. Hun kunne nok fornemme at vi var lidt ømme over at efterlade vores ‘babyer’ i fremmede hænder, og forsikrede os om at de var i gode hænder."

- Camilla Grubbe

"Simpelthen den bedste service i mine 52 år med kæledyr. Jeg troede ikke det var muligt med et så højt serviceniveau i dette stressende samfund, men hos Fasanvejens dyreklinik får man langt mere end bare et højt serviceniveau, for her føler man sig set og hørt og dyrene er trygge."

- Tonny Madsen

"Vi havde vores 9-årige bichon forbi dyreklinikken da han havde nogle problemer og vi er super tilfredse med hele forløbet. Det var virkelig dejligt at se nogle virkelig dygtige medarbejdere der hele tiden fulgte op på behandlingen og gav os al den information vi behøvede."

- Morten K

"Uden sammenligning den bedste dyrlæge jeg har prøvet. Fantastisk personale der viser stor omsorg for dyrene og deres velbefindende. Tager sig god tid til at forklare og forsikre kunderne, og har altid kunne løse alle vores problemer. Kan ikke anbefale dem nok."

- Jens Gaul

"Søde og kompetente dyrlæger. Har kommet gennem flere år, med 2 hunde og har kun været tilfreds. Klar anbefaling herfra."

- Casper Marc Vangsted

"Altid en fornøjelse at være forbi med vores katte, som får kærlig og kompetent behandling af de dygtige dyrlæger. Altid god stemning, overskud, glimrende service og gode, informative dialoger. Hvis du overvejer, om dette mon er gode dyrlæger, om besøget vil leve op til dine forventninger, og om du skulle prøve denne klinik, er svaret JA-JA-JA."

- Astrid

"5 velfortjente stjerner. Vores hund blev behandlet af Dyrlæge Laura. Hun er ikke bare faglig dygtig, men også enormt empatisk. Vi kan varmt anbefale Fasanvejens Dyreklinik."

- Nina Svane-Mikkelsen

"Meget grundige og kyndige dyrlæger! Gode til både specielle tilfælde som fx allergi hos kat og til seniorkatte."

- Line Nielsen

"Dygtigt og omsorgsfulde personaler. Her bliver man taget godt hånd om også når det er de svære valg og beslutninger"

4,7 ud af 5 i rating på Google​

Vores kunder udtaler​

Har du spørgsmål?

Se vores kontaktoplysninger​ herunder.

Telefontid

Ingen fast telefontid, da man kan ringe til os hele dagen. Tidsbestilling kan ske telefonisk eller ved direkte henvendelse i klinikken.

Konsultation foregår kun efter forudgående aftale.

Mail

Du kan godt skrive mails på kontakt@fasanvejensdyreklinik.dk, men er det en henvendelse, som haster, må du ringe til klinikken.

Parkering​

​Du kan parkere 1 time gratis på Lidl's parkering, eller 2 timer gratis på Rema's parkeringsplads og også to timer op langs Søndermarken, da Frederiksberg tillader 2 timers parkering gratis. Men man skal bruge en p-app alligevel. Det er IKKE nok at sætte p-skiven.

Nyttige links

Rejser til udlandet

På Fødevarestyrelsens hjemmeside findes regler for rejser til udlandet med kæledyrfor de enkelte lande. Reglerne for vacination m.v. varierer en del mellem de enkelte lande.

Den Danske Dyrlægeforening

På Dyrlægeforenings hjemmeside ​findes emnet: Gode råd om dyr som er Den Danske Dyrlægeforenings åbningside.

Kræftbehandling af dyr

Statistikker vedrørende forekomst af kræft hos hund og kat under danske forhold, læs mere her.