Kirurgi

Kirurgi generelt

På Fasanvejens Dyreklinik foregår alle vores operationer i vores topmoderne operationsstue, hvor hver eneste patient har vores fulde fokus og hvor vores mål er at opnå den bedst tænkelige behandling af hver enkelt patient.

Forberedelse

Inden planlagte kirurgiske indgreb og bedøvelser på Fasanvejens Dyreklinik sender vi altid en mail senest dagen inden med de vigtigste informationer i forbindelse med operationen. Dette gør vi for at sikre at patienterne forberedes så godt som muligt i forhold til faste mm.

Antibiotika politik

På Fasanvejens Dyreklinik foregår alle vores operationer sterilt. Vi har stort fokus på hygiejne, rengøring og at patienterne forberedes så grundigt som muligt til hver eneste operation. Dette betyder at vi som udgangspunkt ikke anvender antibiotika til operationer, medmindre vi ved at operationen involverer et beskidt område som fx tarm og urinveje, eller hvis der indsættes ortopædiske implantater som skruer og søm.

​Sting / suturer

Hvis det er muligt, så vil vi typisk tilstræbe at sy vores patienter med indvendige sting, da det oftest giver det pæneste kosmetiske resultat. Ved operationen hvor der kan opstå træk i huden, eller hvor der er øget infektionsrisiko, kan det dog blive nødvendigt med sting i huden. På Fasanvejens Dyreklinik fjerner vi altid sting hos vores patienter gratis.

Krave / Skærm / Bodystocking

Den hyppigste årsag til komplikationer efter operationer er, at dyrene har haft mulighed for at slikke på deres operationssår og på den måde påføre bakterier og skabe en infektion. Vi har derfor stort fokus på at vores kirurgiske patienter går hjem med enten en krave, skærm eller bodystocking. Vi tilbyder forskellige muligheder, og forsøger altid at tilpasse os den enkelte patients behov.

Carecall

Vi har på Fasanvejens Dyreklinik stort fokus på, at det skal føles trygt for jer som dyreejere at lade os varetage behandlingen af jeres kæledyr. Derfor ringer vi altid dagen efter operation til hver enkelt kæledyrsejer, for at sikre at patienten er kommet sig godt efter bedøvelsen, og at I er trygge derhjemme. I er selvfølgelig også altid velkommen til selv at kontakte klinikken ved spørgsmål eller bekymringer – Vi er her for at hjælpe!

Kontakt Fasanvejens Dyreklinik

Har du spørgsmål vedrørende vores behandlinger eller salg, så skriv venligst via formularen.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

OBS. ændret pr. 1. oktober​

Åbningstider​

​Klinikken er åben for konsultationer, operationer og anden behandling:

​Mandag 8.00 - 17.30

​Tirsdag 8.00 - 17.30

​Onsdag 8.00 - 17.30

​Torsdag 8.00 - 17.30

Fredag 8.00 - 14.30

Lukkedage og vagt

I weekends og helligdage holder vi lukket og må henvise til de steder, der har døgnvagt, f.eks. Anicura Københavns Dyrehospital, 36 17 57 11.

Vi holder lukket i påsken

Torsdag d. 28/3

Fredag d. 29/3

Mandag d. 1/4

- Camilla Sahl

"Hele forløbet har været SÅ trygt, og dyrlægen (Heidi) emmede af kompetence og empati. Hun kunne nok fornemme at vi var lidt ømme over at efterlade vores ‘babyer’ i fremmede hænder, og forsikrede os om at de var i gode hænder."

- Camilla Grubbe

"Simpelthen den bedste service i mine 52 år med kæledyr. Jeg troede ikke det var muligt med et så højt serviceniveau i dette stressende samfund, men hos Fasanvejens dyreklinik får man langt mere end bare et højt serviceniveau, for her føler man sig set og hørt og dyrene er trygge."

- Tonny Madsen

"Vi havde vores 9-årige bichon forbi dyreklinikken da han havde nogle problemer og vi er super tilfredse med hele forløbet. Det var virkelig dejligt at se nogle virkelig dygtige medarbejdere der hele tiden fulgte op på behandlingen og gav os al den information vi behøvede."

- Morten K

"Uden sammenligning den bedste dyrlæge jeg har prøvet. Fantastisk personale der viser stor omsorg for dyrene og deres velbefindende. Tager sig god tid til at forklare og forsikre kunderne, og har altid kunne løse alle vores problemer. Kan ikke anbefale dem nok."

- Jens Gaul

"Søde og kompetente dyrlæger. Har kommet gennem flere år, med 2 hunde og har kun været tilfreds. Klar anbefaling herfra."

- Casper Marc Vangsted

"Altid en fornøjelse at være forbi med vores katte, som får kærlig og kompetent behandling af de dygtige dyrlæger. Altid god stemning, overskud, glimrende service og gode, informative dialoger. Hvis du overvejer, om dette mon er gode dyrlæger, om besøget vil leve op til dine forventninger, og om du skulle prøve denne klinik, er svaret JA-JA-JA."

- Astrid

"5 velfortjente stjerner. Vores hund blev behandlet af Dyrlæge Laura. Hun er ikke bare faglig dygtig, men også enormt empatisk. Vi kan varmt anbefale Fasanvejens Dyreklinik."

- Nina Svane-Mikkelsen

"Meget grundige og kyndige dyrlæger! Gode til både specielle tilfælde som fx allergi hos kat og til seniorkatte."

- Line Nielsen

"Dygtigt og omsorgsfulde personaler. Her bliver man taget godt hånd om også når det er de svære valg og beslutninger"

4,7 ud af 5 i rating på Google​

Vores kunder udtaler​

Har du spørgsmål?

Se vores kontaktoplysninger​ herunder.

Telefontid

Ingen fast telefontid, da man kan ringe til os hele dagen. Tidsbestilling kan ske telefonisk eller ved direkte henvendelse i klinikken.

Konsultation foregår kun efter forudgående aftale.

Mail

Du kan godt skrive mails på kontakt@fasanvejensdyreklinik.dk, men er det en henvendelse, som haster, må du ringe til klinikken.

Parkering​

​Du kan parkere 1 time gratis på Lidl's parkering, eller 2 timer gratis på Rema's parkeringsplads og også to timer op langs Søndermarken, da Frederiksberg tillader 2 timers parkering gratis. Men man skal bruge en p-app alligevel. Det er IKKE nok at sætte p-skiven.

Nyttige links

Rejser til udlandet

På Fødevarestyrelsens hjemmeside findes regler for rejser til udlandet med kæledyrfor de enkelte lande. Reglerne for vacination m.v. varierer en del mellem de enkelte lande.

Den Danske Dyrlægeforening

På Dyrlægeforenings hjemmeside ​findes emnet: Gode råd om dyr som er Den Danske Dyrlægeforenings åbningside.

Kræftbehandling af dyr

Statistikker vedrørende forekomst af kræft hos hund og kat under danske forhold, læs mere her.