Røntgen & ultralydsscanning

På Fasanvejens Dyreklinik råder vi over flere forskellige muligheder for billeddiagnostik, sådan at vi får billeder af, hvad der måtte foregå inde i dit kæledyr. Vi vil altid vurdere sammen med dig, hvilken form for billeddiagnostik netop dit kæledyr har brug.

​Vi råder over følgende på Fasanvejens Dyreklinik:

 
Ultralydsscanning

På Fasanvejens Dyreklinik har vi en moderne og højkvalitets ultralydsscanner. Ultralydsscanneren gør os i stand til at undersøge hele dyrets bughule og alle organerne derinde. Vi bruger vores ultralydsscanner dagligt til at lede efter sygdomme eller tage prøver inde fra bughulen.

Vi bruger også ultralydsscanneren til at undersøge for drægtighed hos kæledyr, samt til at vurdere om drægtigheden forløber som den skal. Vores ultralydsscanner gør os i stand til at måle hjerteslaget på ungerne imens de fortsat er inde i maven på moderen, og derved kan vi vurdere om drægtigheden og evt. fødsel forløber som den skal. 

Røntgen

På Fasanvejens Dyreklinik har vi et rigtig godt røntgenapparat. Vi er derfor i stand til at undersøge knogler, led, brysthule og bughule grundigt og vores billeder har en god detaljegrad der sikrer de bedste vilkår for en korrekt diagnose.

Vi bruger især røntgen til udredning af haltheder hos vores hunde og katte. Forud for en røntgenundersøgelse går altid en grundig klinisk undersøgelse, hvor vi prøver at fastlægge hvor hunden eller katten har ondt henne, så vi ved hvad vi skal tage billeder af. For at få gode røntgenbilleder af bevægeapparatet er det oftest nødvendigt at give hunde og katte noget at slappe af på så de ligger stille.

Vi bruger også røntgen til undersøgelser for spredning af kræft samt til at vurdere om der kan være risiko for fremmedlegemer i mave- og tarmsystemet.

Vi tilbyder også røntgenbilleder i forbindelse med avlsvurderinger til Dansk Kennelklub (DKK), hvor flere af vores dyrlæger har licens til at tage disse billeder.

Kontakt Fasanvejens Dyreklinik

Har du spørgsmål vedrørende vores behandlinger eller salg, så skriv venligst via formularen.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

OBS. ændret pr. 1. oktober​

Åbningstider​

​Klinikken er åben for konsultationer, operationer og anden behandling:

​Mandag 8.00 - 17.30

​Tirsdag 8.00 - 17.30

​Onsdag 8.00 - 17.30

​Torsdag 8.00 - 17.30

Fredag 8.00 - 14.30

Lukkedage og vagt

I weekends og helligdage holder vi lukket og må henvise til de steder, der har døgnvagt, f.eks. Anicura Københavns Dyrehospital, 36 17 57 11.

Vi holder lukket i påsken

Torsdag d. 28/3

Fredag d. 29/3

Mandag d. 1/4

- Camilla Sahl

"Hele forløbet har været SÅ trygt, og dyrlægen (Heidi) emmede af kompetence og empati. Hun kunne nok fornemme at vi var lidt ømme over at efterlade vores ‘babyer’ i fremmede hænder, og forsikrede os om at de var i gode hænder."

- Camilla Grubbe

"Simpelthen den bedste service i mine 52 år med kæledyr. Jeg troede ikke det var muligt med et så højt serviceniveau i dette stressende samfund, men hos Fasanvejens dyreklinik får man langt mere end bare et højt serviceniveau, for her føler man sig set og hørt og dyrene er trygge."

- Tonny Madsen

"Vi havde vores 9-årige bichon forbi dyreklinikken da han havde nogle problemer og vi er super tilfredse med hele forløbet. Det var virkelig dejligt at se nogle virkelig dygtige medarbejdere der hele tiden fulgte op på behandlingen og gav os al den information vi behøvede."

- Morten K

"Uden sammenligning den bedste dyrlæge jeg har prøvet. Fantastisk personale der viser stor omsorg for dyrene og deres velbefindende. Tager sig god tid til at forklare og forsikre kunderne, og har altid kunne løse alle vores problemer. Kan ikke anbefale dem nok."

- Jens Gaul

"Søde og kompetente dyrlæger. Har kommet gennem flere år, med 2 hunde og har kun været tilfreds. Klar anbefaling herfra."

- Casper Marc Vangsted

"Altid en fornøjelse at være forbi med vores katte, som får kærlig og kompetent behandling af de dygtige dyrlæger. Altid god stemning, overskud, glimrende service og gode, informative dialoger. Hvis du overvejer, om dette mon er gode dyrlæger, om besøget vil leve op til dine forventninger, og om du skulle prøve denne klinik, er svaret JA-JA-JA."

- Astrid

"5 velfortjente stjerner. Vores hund blev behandlet af Dyrlæge Laura. Hun er ikke bare faglig dygtig, men også enormt empatisk. Vi kan varmt anbefale Fasanvejens Dyreklinik."

- Nina Svane-Mikkelsen

"Meget grundige og kyndige dyrlæger! Gode til både specielle tilfælde som fx allergi hos kat og til seniorkatte."

- Line Nielsen

"Dygtigt og omsorgsfulde personaler. Her bliver man taget godt hånd om også når det er de svære valg og beslutninger"

4,7 ud af 5 i rating på Google​

Vores kunder udtaler​

Har du spørgsmål?

Se vores kontaktoplysninger​ herunder.

Telefontid

Ingen fast telefontid, da man kan ringe til os hele dagen. Tidsbestilling kan ske telefonisk eller ved direkte henvendelse i klinikken.

Konsultation foregår kun efter forudgående aftale.

Mail

Du kan godt skrive mails på kontakt@fasanvejensdyreklinik.dk, men er det en henvendelse, som haster, må du ringe til klinikken.

Parkering​

​Du kan parkere 1 time gratis på Lidl's parkering, eller 2 timer gratis på Rema's parkeringsplads og også to timer op langs Søndermarken, da Frederiksberg tillader 2 timers parkering gratis. Men man skal bruge en p-app alligevel. Det er IKKE nok at sætte p-skiven.

Nyttige links

Rejser til udlandet

På Fødevarestyrelsens hjemmeside findes regler for rejser til udlandet med kæledyrfor de enkelte lande. Reglerne for vacination m.v. varierer en del mellem de enkelte lande.

Den Danske Dyrlægeforening

På Dyrlægeforenings hjemmeside ​findes emnet: Gode råd om dyr som er Den Danske Dyrlægeforenings åbningside.

Kræftbehandling af dyr

Statistikker vedrørende forekomst af kræft hos hund og kat under danske forhold, læs mere her.