​Fagligt - diverse emner​

Dyreklinik med et bredt udvalg af behandlings muligheder​

Det er et bredt udvalg af behandlingsmuligheder og undersøgelser, Fasanvejens Dyreklinik kan tilbyde dit kæledyr. Ved at træde ind i vores venteværelse og konsultationsrum får du ikke indtryk af, hvad der sker "ude bagved". Her er en kort beskrivelse ​af nogle af tilbuddene. ​Vi har 500 m2 at boltre os på.​ Vi er i besiddelse af meget moderne udstyr, som er nødvendigt og kan hjælpe os ​i arbejdet med at stille den korrekte diagnose.

Ultralyd og røntgen

Eksempelvis har vi en ny og moderne ultralydsscanner, som ​kan give en anden slags billeder end røntgen. ​De to slags billeder tilsammen giver mange muligheder for diagnostik.

Ved drægtighedsscanning kan man f.eks. se fostrene bevæge sig og hjertet slå. Men det er også et vigtigt værktøj ift. f.eks. at tjekke om en ondartet knude har spredt sig inden vi planlægger operationer.

​​

Tænder

Vi er en dyreklinik, der gør meget ud af tandbehandlinger, hvor vi bruger vores tand-units. Tænder renses under bedøvelse med ultralyd ​og poleres efter, så overfladen bliver helt glat. ​Vi har digitalt tandrøntgen, så vi kan sikre os ved ​et røntgenbillede, hvordan rødderne har det, ​og om det for eksempel er nødvendigt at fjerne roden fra en knækket tand, eller om roden er syg selvom tanden ser pæn ud.

​​

Desuden bruger vi den bedste form for narkose til dyrene. Både hunde, katte og andre kæledyr bliver vejet, og der bliver lyttet til hjerte og lunger, inden de bliver bedøvet, og der bliver som oftest taget en blodprøve inden bedøvelse. De moderne bedøvelsesmetoder betyder, at dyrene hurtigt er friske efter bedøvelsen. Vi har både apparater til overvågning, samt rutinerede veterinærsygeplejersker, der holder øje med patienterne indtil de er helt friske igen.

​​

Har vi foretaget noget med dem, som kan være smertevoldende, eller har de af andre årsager smerter, får de smertebehandling inden, de vågner op.

Laboratorie

Vi laver mange laboratorieundersøgelser selv, så man ofte får svar på blod- og urinundersøgelser samme dag. Øvrige undersøgelser foretages på eksterne laboratorier, hvor svartid varierer fra dage til uger, afhængig af prøvetype.

​​Det kræver meget uddannelse at kunne anvende alle disse hjælpemidler. Både dyrlæger og veterinærsygeplejersker er flere gange årligt på kursus for at følge med i den sidste nye viden.​

Der er også meget af vores arbejde, som ikke kræver særligt meget udstyr. Mange konsultationer drejer sig i høj grad om sundhedsundersøgelser, hvor det er de mere almindelige remedier, samt vores hænder og øjne vi bruger

​​

Vi har certificering i behandling af kræft hos kæledyr, og vi har også mulighed for mere avancerede undersøgelser af og behandling af ledproblemer.

Der kommer mange langhårskatte til pelspleje på klinikken. Det er et stort arbejde, som i høj grad bestrides af veterinærsygeplejerskerne.

De fleste af vores patienter er hunde og katte. ​De mindre kæledyr som kaniner, marsvin, hamster etc. henviser vi ofte til kollegaer med mere erfaring indenfor netop dette område end os.

​​

​Kontakt os og bestil tid hos vores dyrlæge

Ring til os på telefon 36 16 27 00​ eller skriv til vores e-mail kontakt@fasanvejensdyreklinik.dk hvis du ønsker at bestille en tid hos vores dyrlæger. Det er sikrest ​at ringe, hvis det er noget, der skal gå hurtigt.​​

Kontakt Fasanvejens Dyreklinik

Har du spørgsmål vedrørende vores behandlinger eller salg, så skriv venligst via formularen.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

OBS. ændret pr. 1. oktober​

Åbningstider​

​Klinikken er åben for konsultationer, operationer og anden behandling:

​Mandag 8.00 - 17.30

​Tirsdag 8.00 - 17.30

​Onsdag 8.00 - 17.30

​Torsdag 8.00 - 17.30

Fredag 8.00 - 14.30

Lukkedage og vagt

I weekends og helligdage holder vi lukket og må henvise til de steder, der har døgnvagt, f.eks. Anicura Københavns Dyrehospital, 36 17 57 11.

Vi holder lukket i påsken

Torsdag d. 28/3

Fredag d. 29/3

Mandag d. 1/4

- Camilla Sahl

"Hele forløbet har været SÅ trygt, og dyrlægen (Heidi) emmede af kompetence og empati. Hun kunne nok fornemme at vi var lidt ømme over at efterlade vores ‘babyer’ i fremmede hænder, og forsikrede os om at de var i gode hænder."

- Camilla Grubbe

"Simpelthen den bedste service i mine 52 år med kæledyr. Jeg troede ikke det var muligt med et så højt serviceniveau i dette stressende samfund, men hos Fasanvejens dyreklinik får man langt mere end bare et højt serviceniveau, for her føler man sig set og hørt og dyrene er trygge."

- Tonny Madsen

"Vi havde vores 9-årige bichon forbi dyreklinikken da han havde nogle problemer og vi er super tilfredse med hele forløbet. Det var virkelig dejligt at se nogle virkelig dygtige medarbejdere der hele tiden fulgte op på behandlingen og gav os al den information vi behøvede."

- Morten K

"Uden sammenligning den bedste dyrlæge jeg har prøvet. Fantastisk personale der viser stor omsorg for dyrene og deres velbefindende. Tager sig god tid til at forklare og forsikre kunderne, og har altid kunne løse alle vores problemer. Kan ikke anbefale dem nok."

- Jens Gaul

"Søde og kompetente dyrlæger. Har kommet gennem flere år, med 2 hunde og har kun været tilfreds. Klar anbefaling herfra."

- Casper Marc Vangsted

"Altid en fornøjelse at være forbi med vores katte, som får kærlig og kompetent behandling af de dygtige dyrlæger. Altid god stemning, overskud, glimrende service og gode, informative dialoger. Hvis du overvejer, om dette mon er gode dyrlæger, om besøget vil leve op til dine forventninger, og om du skulle prøve denne klinik, er svaret JA-JA-JA."

- Astrid

"5 velfortjente stjerner. Vores hund blev behandlet af Dyrlæge Laura. Hun er ikke bare faglig dygtig, men også enormt empatisk. Vi kan varmt anbefale Fasanvejens Dyreklinik."

- Nina Svane-Mikkelsen

"Meget grundige og kyndige dyrlæger! Gode til både specielle tilfælde som fx allergi hos kat og til seniorkatte."

- Line Nielsen

"Dygtigt og omsorgsfulde personaler. Her bliver man taget godt hånd om også når det er de svære valg og beslutninger"

4,7 ud af 5 i rating på Google​

Vores kunder udtaler​

Har du spørgsmål?

Se vores kontaktoplysninger​ herunder.

Telefontid

Ingen fast telefontid, da man kan ringe til os hele dagen. Tidsbestilling kan ske telefonisk eller ved direkte henvendelse i klinikken.

Konsultation foregår kun efter forudgående aftale.

Mail

Du kan godt skrive mails på kontakt@fasanvejensdyreklinik.dk, men er det en henvendelse, som haster, må du ringe til klinikken.

Parkering​

​Du kan parkere 1 time gratis på Lidl's parkering, eller 2 timer gratis på Rema's parkeringsplads og også to timer op langs Søndermarken, da Frederiksberg tillader 2 timers parkering gratis. Men man skal bruge en p-app alligevel. Det er IKKE nok at sætte p-skiven.

Nyttige links

Rejser til udlandet

På Fødevarestyrelsens hjemmeside findes regler for rejser til udlandet med kæledyrfor de enkelte lande. Reglerne for vacination m.v. varierer en del mellem de enkelte lande.

Den Danske Dyrlægeforening

På Dyrlægeforenings hjemmeside ​findes emnet: Gode råd om dyr som er Den Danske Dyrlægeforenings åbningside.

Kræftbehandling af dyr

Statistikker vedrørende forekomst af kræft hos hund og kat under danske forhold, læs mere her.