Find os på Facebook facebook_30x30

Kirurgi

Operationsstuen er flittigt brugt. Vi har moderne narkose og overvågning, og rutinerede sygeplejersker med til at assistere og overvåge narkosen.

Christian John Pedersen er en særdeles veluddannet og erfaren kirurg, med et godt håndelag og en brændende interesse for kirurgi, ikke mindst led kirurgi.

Du får en grundig vejledning i hvilke muligheder for kirurgisk behandling, der er for dit kæledyr, hvad en operation vil omfatte, hvad det vil betyde for dyret, og hvad det vil koste.​

Ud over knogler og led opererer vi meget andet. Der henvises f.eks. mange dyr til os med kræftknuder, og vi fjerner gerne de tumorer, der kan opereres væk, hvis egen dyrlæge ikke har lyst til at foretage operationen. Er det muligt at få dem skrumpet først ved hjælp af diverse medicin, kan en operation udsættes, til det er mere optimalt. 

Men nogle former for kræft kan ikke opereres, men så har vi evt. mulighed for at give kemoterapi. En kræftdiagnose betyder ikke altid aflivning nu og her. Vi ønsker at dyrene får en god livskvalitet, så det er livsforlængelse med god livskvalitet, vi sigter efter.

I øvrigt har vi alle de ”elektive” operationer, som er neutralisationerne af hunde, katte og kaniner. Operation af rotter og marsvin henviser vi til andre, som har specialisereet sig i at operere disse dyrearter.

​Eksempler på andre operationer den senere tid: Fjernelse af fremmedlegemer fra tarm, fjernelse af uhelbredeligt smertende øje, operation i mellemøre, fjernelse af kronisk betændt tå, amputation af beskadiget halespids, syning af revne sår og bidsår, fjernelse af kronisk betændte analkirtler, operation for livmoderbetændelse, kejsersnit og meget andet.

HVEM ER VI?

Fasanvejens Dyreklinik ApS

CVR: 40619127

KONTAKT OS

Telefon: 36 16 27 00

Mail: kontakt@fasanvejensdyreklinik.dk

Ring hvis det haster!​

​Ring ved tidsbestilling

FIND VEJ

​Søndre Fasanvej 93, 2500 Valby

Find os med Google Maps