Find os på Facebook facebook_30x30

​Fagligt - diverse emner

Dyreklinik med et bredt udvalg af behandlingsmuligheder

​Det er et bredt udvalg af behandlingsmuligheder og undersøgelser, Fasanvejens Dyreklinik kan tilbyde dit kæledyr. Ved at træde ind i vores venteværelse og konsultationsrum får du ikke indtryk af, hvad der sker "ude bagved". Her er en kort beskrivelse ​af nogle af tilbuddene. ​Vi har 500 m2 at boltre os på.

Vi er i besiddelse af meget moderne udstyr, som er nødvendigt og kan hjælpe os ​i arbejdet med at stille den korrekte diagnose.

Ultralyd og røntgen

Eksempelvis har vi en ny og moderne ultralydsscanner, som ​kan give en anden slags billeder end røntgen. ​De to slags billeder tilsammen giver mange muligheder for diagnostik.

Ved drægtighedsscanning kan man f.eks. se fostrene bevæge sig og hjertet slå. Men det er også et vigtigt værktøj ift. f.eks. at tjekke om en ondartet knude har spredt sig inden vi planlægger operationer. 

Tænder

Vi er en dyreklinik, der gør meget ud af tandbehandlinger, hvor vi bruger vores tand-units. Tænder renses under bedøvelse med ultralyd ​og poleres efter, så overfladen bliver helt glat. ​Vi har digitalt tandrøntgen, så vi kan sikre os ved ​et røntgenbillede, hvordan rødderne har det, ​og om det for eksempel er nødvendigt at fjerne roden fra en knækket tand, eller om roden er syg selvom tanden ser pæn ud.

Desuden bruger vi den bedste form for narkose til dyrene. Både hunde, katte og andre kæledyr bliver vejet, og der bliver lyttet til hjerte og lunger, inden de bliver bedøvet, og der bliver som oftest taget en blodprøve inden bedøvelse. De moderne bedøvelsesmetoder betyder, at dyrene hurtigt er friske efter bedøvelsen. Vi har både apparater til overvågning, samt rutinerede veterinærsygeplejersker, der holder øje med patienterne indtil de er helt friske igen.

Har vi foretaget noget med dem, som kan være smertevoldende, eller har de af andre årsager smerter, får de smertebehandling inden, de vågner op.

​Laboratorie

Vi laver mange laboratorieundersøgelser selv, så man ofte får svar på blod- og urinundersøgelser samme dag. Øvrige undersøgelser foretages på eksterne laboratorier, hvor svartid varierer fra dage til uger, afhængig af prøvetype.

​Det kræver meget uddannelse at kunne anvende alle disse hjælpemidler. Både dyrlæger og veterinærsygeplejersker er flere gange årligt på kursus for at følge med i den sidste nye viden.

Der er også meget af vores arbejde, som ikke kræver særligt meget udstyr. Mange konsultationer drejer sig i høj grad om sundhedsundersøgelser, hvor det er de mere almindelige remedier, samt vores hænder og øjne vi bruger

​​

Vi har certificering i behandling af kræft hos kæledyr, og vi har også mulighed for mere avancerede undersøgelser af og behandling af ledproblemer.

Der kommer mange langhårskatte til pelspleje på klinikken. Det er et stort arbejde, som i høj grad bestrides af veterinærsygeplejerskerne.

De fleste af vores patienter er hunde og katte. ​De mindre kæledyr som kaniner, marsvin, hamster etc. henviser vi ofte til kollegaer med mere erfaring indenfor netop dette område end os.

​​

​​​​

​Kontakt os og bestil tid hos vores dyrlæge

Ring til os på telefon 36 16 27 00 eller skriv til vores e-mail kontakt@fasanvejensdyreklinik.dk , hvis du ønsker at bestille en tid hos vores dyrlæger. Det er sikrest ​at ringe, hvis det er noget, der skal gå hurtigt.​

HVEM ER VI?

Fasanvejens Dyreklinik ApS

CVR: 40619127

KONTAKT OS

Telefon: 36 16 27 00

Mail: kontakt@fasanvejensdyreklinik.dk

Ring hvis det haster!​

​Ring ved tidsbestilling

FIND VEJ

​Søndre Fasanvej 93, 2500 Valby

Find os med Google Maps