facebook_30x30

Salg af foder, tilskud, legetøj mv​.

Foder

Vi sælger foder til dyrene, fordi vi gerne vil kunne tilbyde foder af god kvalitet. Der er perioder i dyrenes liv, hvor det er mere væsentligt end ellers, at der fodres med noget, som er målrettet og godt sammensat.

Når det drejer sig om en hvalp, en killing, et dyr med sukkersyge, urinsten eller allergi tillader vi os at være lidt skrappe med at anbefale fodertyper, men drejer det sig derimod om et raskt dyr i sin bedste alder, som har god pels, normal fordøjelse og ellers er i god stand, så er vi mindre kritiske med, hvad der fodres med.

Hos Fasanvejens Dyreklinik har vi foder af mærkerne Hills, Specific, og Royal Canin.

Desuden sælger vi kvalitetsfoder til kaniner af mærket Burgess og Selective, og til marsvin Selective.​

Seler, halsbånd og liner

Ofte oplever vi, at disse produkter efterlyses i en ordentlig kvalitet. Vi har forsøgt at have et mindre udvalg, til en fornuftig pris.​​

Plejemidler

Et mindre udvalg af shampoos, kamme, børster og det, vi har følt der er brug for, kan købes hos os.​

Legetøj

Det er vigtigt at aktivere dyrene. Især er de opfindsomme katte svære at holde beskæftigede, hvis de ikke har mulighed for at komme ud og bruge alle sanser og instinkter udendørs. Vi har produceret en folder om emnet, og kan tilbyde nogle udvalgte emner i form af legeting.​

Godt for tænderne

Et udvalg velegnet til vedligeholdelse af tænderne. Plak kan også holdes nede med tandbørstning, men hvis det ikke er muligt, så brug evt. Aquadent, som tilsættes drikkevandet.​

Godt for maven

Vi får jævnligt forspørgsel om, hvad man kan gøre, hvis en hund eller kat har tynd afføring, men i øvrigt har det godt og spiser maden.

Så er loppefrøskaller godt til at samle afføringen. Vi har det som Psyllivet, som er en lidt mere grov udgave af Husk. Desuden giver man skånekost (udkogte ris kogt med kylling eller fisk) og Zoolac eller Canikur.​ Vi har også foder til dyr med dårlig mave, så du ikke selv behøver at lave skånekosten.

Medicin

For at yde bedst mulig service har vi valgt at sælge medicin i en vis udstrækning, så vi kan i forbindelse med en konsultation som oftest udlevere den antibiotikakur, øjensalve eller anden medicin, som bliver ordineret. Ormekure er receptpligtige og udleveres kun i forbindelse med sikker diagnose eller begrundet mistanke om smitte. Loppekure sælges året rundt. Vi foretrækker de midler, som dræber lopperne, fordi allergipatienter har mest gavn af disse produkter. Frontline har længe været det middel, vi har anbefalet mest, men der er udviklet en del resistens mod Frontline, og vi bruger nu i højere grad Advantage og Bayvantic.

Mod flåter er det ofte Bravecto og Bayvantic, vi foreslår.

Produkterne er ca. samme pris på klinikken som på apoteket. De nyeste på markedet er Bravecto og Simparica, og de er meget effektivt mod lopper og flåter. Receptpligtige midler kan vi desværre kun udlevere i forbindelse med et tjek af dyret. Dvs. de koster et mindre honorar ud over medicinenes pris. I forbindelse med konsultation af anden årsag opkræves ikke ekstra honorar for udleveringen. ​Fødevarestyrelsen har sat strenge krav og er for tiden aggressive i kontrollen og straffen for at overtræde reglerne. Det betyder også, at vi ikke bryder pakninger, altså nøjes med at tage en del af pakningen. Derfor vil du kunne opleve at få udleveret mere medicin, end du skal bruge.​​

God viden

Der er ofte nogle firmaer, som gerne vil give en gratis foderprøve, eller som har et rabattilbud for at få gang i salget af et nyt produkt, eller for at få sat skub i salget af et eksisterende produkt. Spørg ved skranken, om der er tilbud på noget af det, du bruger til din hund eller din kat.

Der er tilbud på SPECIFIK og ROYAL CANIN, idet man kan få et hæfte til klistermærker, som betyder at hver 10. pose er gratis. Man skal købe minimum 1 kg poser​. 

Hill's har ændret det til, at du ikke behøver købe samme mærke, men får rabatten alligevel, hvis man er tilmeldt rabatsystemet, og man behøver ikke vente til den 10. pose for at få rabatten. Spørg ved skranken.

HVEM ER VI?

Fasanvejens Dyreklinik

CVR: 69971717

KONTAKT OS

Telefon: 36 16 27 00

Mail: fasanne@hotmail.com

Ring hvis det haster!​

​Ring ved tidsbestilling

FIND VEJ

​Søndre Fasanvej 93, 2500 Valby

Find os med Google Maps