facebook_30x30

Personale​t på Fasanvejens Dyreklinik

Anne Sørensen

Dyrlæge og indehaver af klinikken

Annes særlige interesseområder er behandling af kræft hos hunde og katte, samt behandling af og opdræt af katte, især hellig birma. Og så er kirurgi et yndlingsområde, men i det hele taget er driften af klinikken af høj prioritet, så både dyrene, deres ejere, og medarbejderne på stedet har det bedst muligt.

Michael Wessel

Dyrlæge

Michael er aspirant til Øjenpanelet, og har i den forbindelse efteruddannet sig i meget stort omfang indenfor øjensygdomme. Han har stor succes med behandlinger og operationer i øjne og øjenomgivelser. Al kirurgi har Michaels store interesse. Han har også et stort talent indenfor tandbehandlinger, men overlader dem gerne til Fiorella. Michael har også fået certificering til kræftbehandling, så han kan også ligesom Anne tage dyr i behandling med kemoterapi. I den forbindelse tog han i øvrigt eksamen som fagdyrlæge marts 2018. Om ikke så lang tid er også efteruddannelsen som øjendyrlæge afsluttet.

Mette Lenkerstorff Nielsen

​Dyrlæge

Mette blev ansat 1. januar 2017. Hun er meget afholdt af både kolleger og dyreejere, da empati og hjertevarme er egenskaber, der er tydelige, og vi glæder os over, at dyreejerne ofte åbenlyst tilkendegiver glæde ved, at de har haft Mette som behandler af deres dyr. Fagligt har hun stor viden, og søger gerne ekstra oplysninger. Det er mest de medicinske patienter, der nyder godt af hendes entusiasme og behandling.

Fiorella Sparta

Dyrlæge

Fiorella blev ansat 1. august 2017. Vi blev hurtigt glade for Fiorella, som med sin energi og sit humør viser en arbejdsglæde, som smitter. At det er tænder, der har den store interesse, er lige det, vi har brug for. Erfaringen er stor, og hun er glad for sin "hule": tandbehandlingsrummet, som har al moderne udstyr til tandbehandling. Det forhindrer dog ikke, at hun også er god til udredninger og andre behandlinger end tandkirurgi.

Fiorella er gået på barsel i august, så vi ser hende først igen til sommer 2021. Heldigvis har vi en sød vikar i Kathrine Højte Dahl.

Kathrine Højte Dahl

Dyrlæge

Kathrine er blevet ansat til først og fremmest at varetage tandbehandlinger. Kathrine har en kompetence og viden og erfaring fra Universitetshospitalet, som er uforlignelig. Vores gode måde at bedøve dyrene på (både friske dyr, gamle dyr, svage dyr) har fået et løft igen, da hun har undervist i dette område og har dyb indsigt i det. Nu er vi endnu mere trygge ved at bedøve dyrene. Men derudover har Kathrine en stor faglig viden om de medicinske patienter, og erfaring fra praksisarbejde, så vi er meget glade for, at hun valgte vores klinik som sin arbejdsplads.

Gitte Hansen

Veterinærsygeplejerske

Gitte er den, der har størst rutine i arbejdet i operationsafdelingen med klargøring og overvågning af kirurgipatienterne. Hun har overblik, og alt bliver planlagt og intet bliver overset. Hun holder orden, og har også administrative opgaver. Gitte har desuden stor viden om adfærd, også hos især kaniner, som jo de senere år er blevet meget almindelige kæledyr, men som har andre udfordringer end hunde og katte.  

Sigrid Haugaard

Veterinærsygeplejerske

Sigrid er startet hos os, efter at Tina Mikkelsen stoppede. Det var store sko at skulle udfylde, men Sigrid har lagt godt ud, og vi har set, hvor godt hun er faldet ind i teamet, i atmosfæren på klinikken, og arbejdstempoet. Vi er super glade for Sigrid, og det ser ud som om vores dyreejere og dyrene er lige så glade.

Sigrid har erfaring fra Københavns Dyrehospital, inclusive vagtarbejdet, så vi er fagligt rigtig godt hjulpet.

​Mimi Dulong​

Veterinærsygeplejerske

Mimi har været ansat siden august 2009. Uddannelsen blev taget på klinikken, og hun blev her heldigvis efterfølgende. Mimi er vores humørspreder, og med sin faglige kunnen og hurtige opfattelse er hun en meget skattet medarbejder, hvilket mange af vores klienter også giver udtryk for. Der er altid smil, vilje til at hjælpe og finde løsninger på problemer.

Mimi er den på klinikken, der har den største viden om dyrefoder af forskellige typer, og hvad det kan gøre for dyrene, så der er kompetent råd og vejledning at hente hos Mimi. ​

Natasja Portaro

​​Veterinærsygeplejerske

Natasja har mange år arbejdet et andet sted, så vi fik en dygtig og erfaren veterinærsygeplejerske i april 2019. Hun er meget veluddannet indenfor narkose, og tænder og tandbehandlinger er hendes store lidenskab. Natasja er omhyggelig, og det giver en stor tryghed i forbindelse med håndtering af de bedøvede dyr. At vi derudover har en sygeplejerske med dejligt humør er et ekstra plus.

Ellen Jensen

Klinikassistent

Ellen har gennem mange år været vores uvurderlige medhjælper, som først og fremmest arbejder med at assistere med de bedøvede dyr, så de bliver passet på både under narkosen og under opvågningen efter narkose. Hun er kreativ med fabrikation af varmepuder, liggeunderlag og deslige, og hun er god til at se, hvor der er brug for en hjælpende hånd. Ellen er i øvrigt ofte den, der foretager pelspleje af de filtrede katte. I ny og næ klipper hun også en hund, men det er ikke specifik raceklipning.

Annette Hansen​

Veterinærsygeplejerske

Annette er oprindeligt uddannet på Fasanvejens Dyreklinik, men har arbejdet på en anden god dyreklinik/hospital i mange år. I juli 2019 var vi så heldige at få Annette tilbage. Så har vi endnu en sød og dygtig veterinærsygeplejerske, som er vant til at stå med bedøvede dyr, især ved tandrensninger, som Annette også udfører. Annette er uddannet og vant til at have overordnet overblik over de mange funktioner, sygeplejerskerne har, inclusive administrative opgaver, så vi får endnu bedre system og orden i klinikken på alle niveauer. 

HVEM ER VI?

Fasanvejens Dyreklinik

CVR: 69971717

KONTAKT OS

Telefon: 36 16 27 00

Mail: fasanne@hotmail.com

Ring hvis det haster!​

​Ring ved tidsbestilling

FIND VEJ

​Søndre Fasanvej 93, 2500 Valby

Find os med Google Maps