facebook_30x30

Personale​t på Fasanvejens Dyreklinik

Anne Sørensen

Dyrlæge og indehaver af klinikken

Annes særlige interesseområder er behandling af kræft hos hunde og katte, samt behandling af og opdræt af katte, især hellig birma. Og så er kirurgi et yndlingsområde, men i det hele taget er driften af klinikken af høj prioritet, så både dyrene, deres ejere, og medarbejderne på stedet har det bedst muligt.

Heidi Holberg Ebbesen

​Dyrlæge

Som afløser for Mette, der har fået nyt job efter 5 år hos os, har vi ansat Heidi pr 1. september 2021

Heidi uddannede sig først som veterinærsygeplejerske, men tog skridtet videre og blev dyrlæge. Nu har hun været i smådyrspraksis som dyrlæge nogle år, og vil overtage Mettes arbejde, som i høj grad er at varetage udredning af de medicinske patienter, i samarbejde med Laura, og med sparring af os alle. Vi glæder os meget til samarbejdet med Heidi, som er empatisk og meget opsat på at få et godt forhold til alle de rare kæledyrsejere, der kommer på vores dyrklinik.

,

Juliette Clausen

Dyrlæge

Vi har igen været heldige med at kunne tiltrække en dygtig og kompetent medarbejder. Juliette har lang erfaring med tandbehandlinger, og har undervist andre i området. Vi har ikke tidligere haft så mange muligheder for tandbehandling som nu, hvor der også kan foretages rodbehandlinger og fyldninger. Niveauet er højnet, men vi holder taksterne for f.eks.  tandrensninger på ca. det samme leje. Juliette viser nøje, med før- og efterbilleder, hvad der er gjort, og hvad der evt. skal gøres mere. At det er en behagelig snak, hun tager med dyreejerne, er allerede bekræftet adskillige gange, da mange allerede har rost hende meget.

Kathrine har taget imod en pHD på Københavns Universitet, KU, Landbohøjskolen. Hun er savnet, men med den afløser lider hverken dyrene eller vi nogen nød.

Laura Jarløv

Dyrlæge

Laura blev ansat 1. marts 2021. Hun har arbejdet flere år på smådyrsklinik/hospital, og har haft mange vagter, hvilket giver en erfaring i at arbejde med akutte problemer i pressede situationer. Det var en travl tid hun blev ansat i, men Laura har overskud til at arbejde fagligt meget kvalificeret, og samtidig være glad og positiv, så dyrene og deres ejere har taget rigtigt godt imod hende og hun får meget ros. Laura er meldt til en omfattende efteruddannelse, og hun har en medicinsk viden, som skal udbygges med området kræftbehandling, da onkologi altid har været af stor interesse for hende.

Christian John-Pedersen​

Dyrlæge

Christian er en erfaren dyrlæge, som vi har været så heldige at få ansat pr 1.juni 2021. Han er medicinsk meget velfunderet, og er i øvrigt i gang med en omfattende efteruddannelse inden for kirurgi, med speciale i ledkirurgi. 

Vi har i mange år måttet henvise til andre steder, når der skulle opereres f.eks. et bristet korsbånd eller løse knæskaller, men disse operationer kan nu opereres her på klinikken. Det er meget trygt at have en erfaren kirurg på stedet.

Gitte Hansen

Veterinærsygeplejerske

Gitte er den, der har størst rutine i arbejdet i operationsafdelingen med klargøring og overvågning af kirurgipatienterne. Hun har overblik, og alt bliver planlagt og intet bliver overset. Hun holder orden, og har også administrative opgaver. Gitte har desuden stor viden om adfærd, også hos især kaniner, som jo de senere år er blevet meget almindelige kæledyr, men som har andre udfordringer end hunde og katte.  

Sigrid Haugaard

Veterinærsygeplejerske

Sigrid er en erfaren veterinærsygeplejerske, som blev ansat 1. sept 2020. Hun har erfaring fra Københavns Dyrehospital, blandt andet fra vagtarbejdet, så vi er fagligt rigtig godt hjulpet. Sigrid er meget positiv og meget empatisk i sit væsen, og det  kan både vores dyreejere og dyrene mærke.

Sigrid arbejder godt både ved skranken og i operationsafdelingen.

​Signe Lauritzen

Veterinærsygeplejerske

Signe startede den 1. september. Hun er meget veludannet og erfaren, og er hurtigt faldet til. Hun blev kastet ind i en travl hverdag uden mulighed for langsom optræning hos os, men det er gået med godt humør, og vi føler os meget priviligerede, fordi hun har valgt at arbejde på vores klinik 

Ja, der er mange nye ansigter hos os, men tro os: den gode stemning vi har vil fortsætte!

Natasja Portaro

​​Veterinærsygeplejerske

Natasja har mange år arbejdet et andet sted, så vi fik en dygtig og erfaren veterinærsygeplejerske i april 2019. Hun er meget veluddannet indenfor narkose, og tænder og tandbehandlinger er hendes store lidenskab. Natasja er omhyggelig, og det giver en stor tryghed i forbindelse med håndtering af de bedøvede dyr. At vi derudover har en sygeplejerske med dejligt humør er et ekstra plus.

Ellen Jensen

Klinikassistent

Ellen har gennem mange år været vores uvurderlige medhjælper, som først og fremmest arbejder med at assistere med de bedøvede dyr, så de bliver passet på både under narkosen og under opvågningen efter narkose. Hun er kreativ med fabrikation af varmepuder, liggeunderlag og deslige, og hun er god til at se, hvor der er brug for en hjælpende hånd. Ellen er i øvrigt ofte den, der foretager pelspleje af de filtrede katte. I ny og næ klipper hun også en hund, men det er ikke specifik raceklipning.

Annette Hansen​

Veterinærsygeplejerske

Annette er oprindeligt uddannet på Fasanvejens Dyreklinik, men har arbejdet på en anden god dyreklinik/hospital i mange år. I juli 2019 var vi så heldige at få Annette tilbage. Så har vi endnu en sød og dygtig veterinærsygeplejerske, som er vant til at stå med bedøvede dyr, især ved tandrensninger, som Annette også udfører. Annette er efteruddannet i management og vant til at have overordnet overblik over de mange funktioner, sygeplejerskerne har, inclusive administrative opgaver. Vi har fået endnu bedre system og orden i klinikken på alle niveauer. 

Benedicte, Anne, Julie, Maja, Mathias

Veterinærstuderende

Vi benytter dyrlægestuderende som medhjælpere, så det kan godt virke som om der mange forskellige ansigter på klinikken. Vi har brug for ekstra hjælp i perioder, og giver samtidig de studerende en mulighed for at mærke, hvordan det er at arbejde på en smådyrsklinik, og få løn for det. Det er positivt for alle parter.

HVEM ER VI?

Fasanvejens Dyreklinik

CVR: 69971717

KONTAKT OS

Telefon: 36 16 27 00

Mail: fasanne@hotmail.com

Ring hvis det haster!​

​Ring ved tidsbestilling

FIND VEJ

​Søndre Fasanvej 93, 2500 Valby

Find os med Google Maps