facebook_30x30

Personale​t på Fasanvejens Dyreklinik

Anne Sørensen

Dyrlæge, cert. onc, stifter af klinikken

Annes er uddannet certificeret onkolog., så hun har en certificerende efteruddannelse indenfor behandling af kræft hos hunde og katte. En anden stor interesse er behandling af og opdræt af katte, især hellig birma. Men i det hele taget er driften af klinikken af høj prioritet, så både dyrene, deres ejere, og medarbejderne på stedet har det bedst muligt. Efter overdragelse af klinikken til Laura bliver Anne på klinikken på deltid et par år endnu.

Laura Jarløv

Dyrlæge, Post grad. masterstuderende KU, ejer af klinikken
Laura blev ansat 1. marts 2021. Hun har arbejdet flere år på smådyrsklinik/hospital, og har haft mange vagter, hvilket giver en erfaring i at arbejde med akutte problemer i pressede situationer. Det var en travl tid hun blev ansat i, men Laura har overskud til at arbejde fagligt meget kvalificeret, og samtidig være glad og positiv, så dyrene og deres ejere har taget rigtigt godt imod hende og hun får meget ros. Laura er meldt til en omfattende efteruddannelse, og hun har en medicinsk viden, som skal udbygges med området kræftbehandling, da onkologi altid har været af stor interesse for hende, og Anne mangler en partner i dette hastigt voksende område. Laura har overtaget en del af ledelsesområderne, især personaleledelsen. Laura har i 2022 overtaget ejer- og lederskab af klinikken.

Christian John-Pedersen​

Dyrlæge, Post grad. masterstuderende KU

Christian er en erfaren dyrlæge, som vi har været så heldige at få ansat pr 1. juni 2021. Han er medicinsk meget velfunderet, og er i øvrigt i gang med en omfattende efteruddannelse inden for kirurgi, med speciale i ledkirurgi.

Vi har i mange år måttet henvise til andre steder, når der skulle opereres f.eks. et bristet korsbånd eller løse knæskaller, men disse operationer kan nu opereres her på klinikken. Det er meget trygt at have en erfaren kirurg på stedet. Christian forklarer gerne om sygdommene og behandlingsmulighederne, så man som dyreejer bliver tryg ved hvad der skal ske, også selvom det af og til er lidt større indgreb.

Juliette Clausen

Dyrlæge

Vi har igen været heldige med at kunne tiltrække en dygtig og kompetent medarbejder. Juliette har lang erfaring med tandbehandlinger, og har undervist andre i området. Vi har ikke tidligere haft så mange muligheder for tandbehandling som nu, hvor der også kan foretages bl. a. rodbehandlinger og fyldninger. Niveauet er højnet, men vi holder taksterne for f.eks. tandrensninger på ca. det samme leje. Juliette viser nøje, med før- og efterbilleder, hvad der er gjort, og hvad der evt. skal gøres mere. At det er en behagelig snak, hun tager med dyreejerne er bekræftet adskillige gange, da mange har rost hende meget.

Juliette har desuden sin charmetrold af en hund med på arbejde. Perry er kun sur, hvis han en dag ikke må komme med mor på klinikken!

Heidi Holberg Ebbesen

​Dyrlæge

Vi har vi ansat Heidi pr 1. september 2021.

Heidi uddannede sig først som veterinærsygeplejerske, men tog skridtet videre og blev dyrlæge. Nu har hun arbejdet som dyrlæge nogle år, og det er meget de medicinske patienter, Heidi arbejder med, men er også velbevandret i almindelige kirurgiske indgreb. Desuden er Heidi den af os dyrlæger, der ved mest om øjenlidelser. Vi er meget glade for samarbejdet med Heidi, som er meget empatisk og hurtigt får et godt forhold til alle de rare kæledyrsejere, der kommer på vores dyreklinik. Baggrunden som autoriseret veterinærsygeplejerske er et plus på mange fronter!

Stine Rebekka Dalmo

Dyrlæge

​Vi har fra maj 2022 udvidet dyrlægestaben med Stine, som vi hurtigt er blevet utroligt glade for. Det er en fornøjelse at have en så empatisk og dygtig kollega. Stine interesserer sig meget for hudlidelser, og hun er så kommet til den rette klinik, da vi har mange af de hunderacer, som typisk har hudproblemer i højere grad end så mange andre racer. Vi regner med at Stine også med tiden kommer til at deltage i tandområdet.

Amanda Westmann

Veterinærsygeplejerske

Amanda er en veterinærsygeplejerske, vi er meget glade for at have blandt os, da hun er meget veluddannet, ikke mindst indenfor fodring af kæledyr. Da Mimi rejste, mistede vi en masse erfaring i dette vigtige område, men nu kan vi igen tilbyde vejledning på højt plan vedrørende sygdomsdiæter, slankefoder mv​. I marts fik Amanda sit diplom som Fagveterinærsygeplejerske, og vi glæder os med hende over en flot eksamen. Amanda er desuden erfaren mht hjemmesider, så det bliver formentligt en del af hendes funktion fremover at styre hjemmeside og facebook sammen med Sigrid.

Gitte Hansen

Veterinærsygeplejerske

Gitte er den, der har størst rutine i arbejdet i operationsafdelingen med klargøring og overvågning af operationspatienterne. Hun har overblik, og alt bliver planlagt og intet bliver overset. Hun holder orden, og har også administrative opgaver. Gitte har desuden stor viden om adfærd, også hos især kaniner, som jo de senere år er blevet meget almindelige kæledyr, men som har andre udfordringer end hunde og katte.  Gitte er ofte  samlingspunkt, støtte og forbillede for nye medarbejdere. Det er trygt med en Veterinærsygeplejerske, der "nærmest har været her altid" og kender det hele.

Sigrid Haugaard

Veterinærsygeplejerske

Sigrid er en erfaren veterinærsygeplejerske, som blev ansat 1. sept 2020. Hun har erfaring fra Københavns Dyrehospital, blandt andet fra vagtarbejdet, så vi er fagligt rigtig godt hjulpet. Sigrid er meget positiv og meget empatisk i sit væsen, og det  kan både vores dyreejere og dyrene mærke.

Sigrid arbejder godt både ved skranken og i operationsafdelingen. Hun har næsten et fast job om formiddagen med at være sygeplejerske for Juliette i forbindelse med tandbehandlingerne.

Juliette kalder dem for Dream Team!

​Signe Lauritzen

Veterinærsygeplejerske

Signe startede hos os den 1. september 2021. Hun er meget veludannet og meget erfaren, og er hurtigt faldet til. Hun blev kastet ind i en travl hverdag uden mulighed for langsom optræning hos os, men det går med godt humør, og vi føler os meget priviligerede, fordi hun har valgt at arbejde på vores klinik. Hun har i år startet på en efteruddannelse indenfor coaching, og det er spændende at få de kompetencer i brug..


Natasja Portaro

​​Veterinærsygeplejerske

Natasja har mange år arbejdet et andet sted, så vi fik en dygtig og erfaren veterinærsygeplejerske i april 2019. Hun er meget veluddannet indenfor narkose, og tænder og tandbehandlinger er hendes store lidenskab. Natasja er omhyggelig i alt arbejde, og det giver en stor tryghed.  At vi derudover har en sygeplejerske med dejligt humør er et ekstra plus. Natasja er ofte den, dyreejere får i røret først, når de ringer til klinikken. Hun vejleder og booker og hjælper på den mest venlige og kompetente måde, man kan forestille sig.

Annette Hansen​

Veterinærsygeplejerske

Annette er oprindeligt uddannet på Fasanvejens Dyreklinik, men har arbejdet på en anden god dyreklinik/hospital i mange år. I juli 2019 var vi så heldige at få Annette tilbage. Så har vi endnu en sød og dygtig veterinærsygeplejerske, som er vant til at stå med bedøvede dyr, især ved tandrensninger, som Annette også udfører. Annette er efteruddannet i management og vant til at have overordnet overblik over de mange funktioner, sygeplejerskerne har, inclusive administrative opgaver. Vi har fået endnu bedre system og orden i klinikken på alle niveauer, og det var super at få Annette "hjem" igen!

Christine Sørensen

Veterinærsygeplejerske

Christine er meget veluddannet, da hun har været elev og efterfølgende ansat på et stort dyrehospital. Vi har hermed fået endnu en meget fagligt kompetent medarbejder. Christine har det mest vindende væsen, og folk føler sig altid godt behandlet ved skranken og i telefonen, når det er Christine, de møder. At hun selv har to hellig birma katte i sit hjem er for mange et ekstra plus! Vi kalder jo somme tider os selv for Fasanvejens Birmaklinik!

Ellen Jensen

Klinikassistent

Ellen har gennem mange år været vores uvurderlige medhjælper. Ellen hjælper blandt andet med forefaldende laboratoriearbejde, og med at passe godt på patienterne under opvågningen efter narkose. Hun er kreativ med fabrikation af varmepuder, liggeunderlag og deslige, og hun er god til at se, hvor der er brug for en hjælpende hånd. Ellen er i øvrigt ofte den, der foretager pelspleje af de filtrede katte. I ny og næ klipper hun også en hund, men det er ikke specifik raceklipning.

Anne, Mathias, Rasmus, Nina og Peter

Veterinærstuderende

Vi benytter et skønt team af dygtige dyrlægestuderende som medhjælper. Vi har brug for ekstra hjælp i perioder, og giver samtidig de studerende en mulighed for at mærke, hvordan det er at arbejde på en smådyrsklinik. Det er positivt for alle parter.

Perry

Klinikhund

Han er en ældre herre, men det ses ikke på hans adfærd. Han er meget glad for at komme med mor (Juliette) på arbejde hver dag. Der skal findes legetøj og fjolles, inden han finder ind på sin plads i frokoststuen. Måske er der også nogen, der giver en godbid…..
Den livsglæde er meget smittende, og vi starter alle dagen med et smil, og savner ham, hvis han en dag ikke er med.

HVEM ER VI?

Fasanvejens Dyreklinik ApS

CVR: 69971717

KONTAKT OS

Telefon: 36 16 27 00

Mail: fasanne@hotmail.com

Ring hvis det haster!​

​Ring ved tidsbestilling

FIND VEJ

​Søndre Fasanvej 93, 2500 Valby

Find os med Google Maps