Find os på Facebook facebook_30x30

Personale​t på Fasanvejens Dyreklinik

Laura Jarløv

Dyrlæge, Post grad. masterstuderende KU, ejer af klinikken
Laura blev ansat 1. marts 2021. Hun har arbejdet flere år på smådyrsklinik/hospital, og har haft mange vagter, hvilket giver en erfaring i at arbejde med akutte problemer i pressede situationer. Det var en travl tid hun blev ansat i, men Laura har overskud til at arbejde fagligt meget kvalificeret, og samtidig være glad og positiv, så dyrene og deres ejere har taget rigtigt godt imod hende og hun får meget ros. Laura er meldt til en omfattende efteruddannelse, og hun har en medicinsk viden, som skal udbygges med området kræftbehandling, da onkologi altid har været af stor interesse for hende, og Anne mangler en partner i dette hastigt voksende område. Laura har overtaget en del af ledelsesområderne, især personaleledelsen. Laura har i 2022 overtaget ejer- og lederskab af klinikken.

Christian John-Pedersen​

Dyrlæge, Post grad. masterstuderende KU

Jeg arbejder primært med halthedsdiagnostik, akutte patienter samt kirurgi. Jeg er klinikkens souschef og seniorkirurg og varetager både komplicerede operationer, kvalitetssikring på vores kirurgiske afdeling samt videreudvikling af vores andre dygtige kirurger.

Jeg findes oftest i vores røntgenrum, operationsstuen eller i gang med konsultationer eller sparring med kollegaer om komplicerede patienter.

Det betyder meget for mig, at I som klienter er velinformerede og føler jer trygge ved evt. kirurgiske indgreb mm. som skal foretages her på Fasanvejens Dyreklinik, og derfor bruger jeg også en hel del tid på at have samtaler med klienter før og efter operationer mm.

Jeg har en bred erfaring indenfor smådyr, hvor jeg har arbejdet hele min karriere på større døgnåbne dyrehospitaler og er vant til nattevagter mm.

Jeg er desuden ved at færdiggøre en længere efteruddannelse - Master of Surgery ved Københavns Universitet. Denne har taget 4 år og er en af de højeste kliniske efteruddannelser i Danmark.

Juliette Clausen

Dyrlæge

Vi har igen været heldige med at kunne tiltrække en dygtig og kompetent medarbejder. Juliette har lang erfaring med tandbehandlinger, og har undervist andre i området. Vi har ikke tidligere haft så mange muligheder for tandbehandling som nu, hvor der også kan foretages bl. a. rodbehandlinger og fyldninger. Niveauet er højnet, men vi holder taksterne for f.eks. tandrensninger på ca. det samme leje. Juliette viser nøje, med før- og efterbilleder, hvad der er gjort, og hvad der evt. skal gøres mere. At det er en behagelig snak, hun tager med dyreejerne er bekræftet adskillige gange, da mange har rost hende meget.

Juliette har desuden sin charmetrold af en hund med på arbejde. Perry er kun sur, hvis han en dag ikke må komme med mor på klinikken!

Heidi Ebbesen

​Dyrlæge

Jeg har en særlig interesse indenfor øjenlidelser samt bløddelskirurgi. Derfor finder I mig ofte i den mørklagte øjenkonsultation eller i operationesstuen, men I finder mig også i konsultationen med akutte patienter samt til almindelige konsultationer.

Jeg har en bred viden og erfaring indenfor udredning samt, kirurgisk og medicinsk, behandling af kronisk og akut sygdom fra flere års erfaring i smådyrspraksis og vagtarbejde.

Jeg har været på flere kurser indenfor øjenlidelser og derudover på kurser i laboratorieudredning samt akutte patienter.

Hjemme har vi et ekstra familiemedlem, Hilda, den skønneste Staffordshire bullterrier, som er 7 år. 

Stine Rebekka Dalmo

Dyrlæge

​Vi har fra maj 2022 udvidet dyrlægestaben med Stine, som vi hurtigt er blevet utroligt glade for. Det er en fornøjelse at have en så empatisk og dygtig kollega. Stine interesserer sig meget for hudlidelser, og hun er så kommet til den rette klinik, da vi har mange af de hunderacer, som typisk har hudproblemer i højere grad end så mange andre racer. Vi regner med at Stine også med tiden kommer til at deltage i tandområdet.

Amanda Westmann

Veterinærsygeplejerske, Fagveterinærsygeplejeske i Klinisk Ernæring

Jeg er særligt interesseret i ernæring og står derfor altid klar til at vejlede i foder og kan være behjælpelige med løsninger til diverse problemer i kunne støde på derhjemme. Jeg har derfor videreuddannet mig indenfor området og har som 1 ud af 20 i  Norden fået titlen Fagveterinærsygeplejerske i Klinisk Ernæring.​

På klinikken kan i både møde mig i telefonen, i skranken og så er det mig der tilbyder vores slankeprogrammer hvor i holdes i hånden hele vejen til dyres optimale vægt. Jeg hjælper også til på operationsstuen og med de indlagte og syge dyr.

Jeg har tidligere arbejdet på dyrehospital med de medicinske og onkologiske patienter som jeg derfra også har taget erfaring og interesse med mig som kan bruges på klinikken.

Jeg har ingen dyr derhjemme endnu, men har planer om at få 2 samojeder, da de smilende bamser smelter mit hjerte.​

Gitte Hansen

Veterinærsygeplejerske

Gitte er den, der har størst rutine i arbejdet i operationsafdelingen med klargøring og overvågning af operationspatienterne. Hun har overblik, og alt bliver planlagt og intet bliver overset. Hun holder orden, og har også administrative opgaver. Gitte har desuden stor viden om adfærd, også hos især kaniner, som jo de senere år er blevet meget almindelige kæledyr, men som har andre udfordringer end hunde og katte.  Gitte er ofte  samlingspunkt, støtte og forbillede for nye medarbejdere. Det er trygt med en Veterinærsygeplejerske, der "nærmest har været her altid" og kender det hele.

Sigrid Haugaard

Veterinærsygeplejerske

Sigrid er en erfaren veterinærsygeplejerske, som blev ansat 1. sept 2020. Hun har erfaring fra Københavns Dyrehospital, blandt andet fra vagtarbejdet, så vi er fagligt rigtig godt hjulpet. Sigrid er meget positiv og meget empatisk i sit væsen, og det  kan både vores dyreejere og dyrene mærke.

Sigrid arbejder godt både ved skranken og i operationsafdelingen. Hun har næsten et fast job om formiddagen med at være sygeplejerske for Juliette i forbindelse med tandbehandlingerne.

Juliette kalder dem for Dream Team!


Natasja Portaro

​​Veterinærsygeplejerske

Natasja har mange år arbejdet et andet sted, så vi fik en dygtig og erfaren veterinærsygeplejerske i april 2019. Hun er meget veluddannet indenfor narkose, og tænder og tandbehandlinger er hendes store lidenskab. Natasja er omhyggelig i alt arbejde, og det giver en stor tryghed.  At vi derudover har en sygeplejerske med dejligt humør er et ekstra plus. Natasja er ofte den, dyreejere får i røret først, når de ringer til klinikken. Hun vejleder og booker og hjælper på den mest venlige og kompetente måde, man kan forestille sig.

Annette Hansen​

Veterinærsygeplejerske

Jeg arbejder for det meste i klinikkens tandrum. Her tager jeg tandrøntgenbilleder og renser tænder på hunde og katte. Det er et dejligt arbejde, hvor man hjælper mange dyr, ved at forebygge tandproblemer.

Jeg arbejder derudover med en del af klinikkens administrative opgaver og arbejdsmiljø.

Jeg er også ved telefonen flere eftermiddage om ugen.

Jeg har været elev på Fasanvejens Dyreklinik fra 1995 til 1999 og er nu tilbage efter 19 år på en anden klinik i Storkøbenhavn.

Privat bor jeg med mand, 3 børn, 2 Bichon Havanais hunde, 1 hamster, 1 fugl og akvariefisk.

Christine Sørensen

Veterinærsygeplejerske

Christine er meget veluddannet, da hun har været elev og efterfølgende ansat på et stort dyrehospital. Vi har hermed fået endnu en meget fagligt kompetent medarbejder. Christine har det mest vindende væsen, og folk føler sig altid godt behandlet ved skranken og i telefonen, når det er Christine, de møder. At hun selv har to hellig birma katte i sit hjem er for mange et ekstra plus! Vi kalder jo somme tider os selv for Fasanvejens Birmaklinik!

Ellen Jensen

Klinikassistent

Ellen har gennem mange år været vores uvurderlige medhjælper. Ellen hjælper blandt andet med forefaldende laboratoriearbejde, og med at passe godt på patienterne under opvågningen efter narkose. Hun er kreativ med fabrikation af varmepuder, liggeunderlag og deslige, og hun er god til at se, hvor der er brug for en hjælpende hånd. Ellen er i øvrigt ofte den, der foretager pelspleje af de filtrede katte. I ny og næ klipper hun også en hund, men det er ikke specifik raceklipning.

Anne, Mathias, Rasmus, Nina og Peter

Veterinærstuderende

Vi benytter et skønt team af dygtige dyrlægestuderende som medhjælper. Vi har brug for ekstra hjælp i perioder, og giver samtidig de studerende en mulighed for at mærke, hvordan det er at arbejde på en smådyrsklinik. Det er positivt for alle parter.

Vores studerende team består af: 

Nina

Jeg er dyrlægestuderende og startede med at læse veterinærmedicin på KU i 2021. Du møder mig på telefonen og i receptionen, hvor jeg står klar til at hjælpe med et smil. Desuden assisterer jeg dyrlægerne, hvis de har brug for en ekstra hånd. Jeg har arbejdet i blandet praksis i et par år men min primære interesse har altid været familiedyrene. Jeg glæder mig til at hjælpe, når du og din bedste ven kommer på klinikken.

Rasmus

Jeg er 25 år gammel og læser veterinær medicin på 2. År på Københavns universitet. Jeg er studiekoordinater på klinikken, og hjælper blandt andet med at lave vagtplaner. Oftest vil jeg være at finde i klinikken om tirsdagen, hvor jeg står i skranken og vil hjælpe med fodersalg, hjemsendelse af dyr, tage telefoner og ellers give et godt råd og en godbid. Derud over hjælper jeg tit dyrlægen med operationer, kører blodprøver og andet praktisk arbejde. Jeg har arbejdet på fasanvejens dyreklinik i snart et år, og har stor interesse indenfor smådyrskirurgi. Jeg ligger stor vægt på god kommunikation mellem fagpersonale og klient, og bestræber mig på at alle går fra klinikken velinformerede og trygge ved den behandling de har fået.

Helene

Hundeinstruktør

Jeg blev færdiguddannet hundeinstruktør hos Irene Jarnved i august 2021 og startede min karriere som hundeinstruktør hos KøbenhavnerSnuden. Her underviste jeg både hold og individuelt og tog på hjemmebesøg. I maj 2022 åbnede jeg min egen hundeskole, Helene&Hund, som også udbyder holdtræning og eneundervisning.

Jeg underviser udelukkende ud fra positiv belønning og min træningsfilosofi er, at træning er noget vi gør med vores hunde, ikke mod vores hunde.

Mine kompetencer ligger primært indenfor træning af familiehunde, hvor øvelser som selvkontrol, ro, kontakt, indkald og gå pænt i snor skaber fundamentet for de fleste holdforløb.

Jeg er fagligt kompetent og møder alle hundeejere i øjenhøjde - hos hende er der ingen dumme spørgsmål.

Jeg læser til hverdag på kandidaten på veterinærmedicin.

Helene&Hund har siden september 2022 haft et samarbejde med Fasanvejens Dyreklinik. 

Perry

Klinikhund

Han er en ældre herre, men det ses ikke på hans adfærd. Han er meget glad for at komme med mor (Juliette) på arbejde hver dag. Der skal findes legetøj og fjolles, inden han finder ind på sin plads i frokoststuen. Måske er der også nogen, der giver en godbid…..
Den livsglæde er meget smittende, og vi starter alle dagen med et smil, og savner ham, hvis han en dag ikke er med.

HVEM ER VI?

Fasanvejens Dyreklinik ApS

CVR: 40619127

KONTAKT OS

Telefon: 36 16 27 00

Mail: kontakt@fasanvejensdyreklinik.dk

Ring hvis det haster!​

​Ring ved tidsbestilling

FIND VEJ

​Søndre Fasanvej 93, 2500 Valby

Find os med Google Maps