Fasanvejens Dyreklinik

Tlf: 36 16 27 00

Mail: fasanne@hotmail.com

​Besøg os på Facebook

Personale​t på Fasanvejens Dyreklinik

Dyrlæge Anne Sørensen er indehaver af dyreklinikken. Særlige interesseområder er behandling af kræft hos hunde og katte, samt opdræt af katte, især hellig birma. Og så er kirurgi et yndlingsområde, men i det hele taget er driften af klinikken af høj prioritet, så både dyrene, deres ejere, og medarbejderne på stedet har det bedst muligt.

Dyrlæge Fiorella Sparta er ansat fra 1. august 2017. Vi er hurtigt blevet glade for Fiorella, som med sin energi og sit humør viser en entusiasme, som smitter. At det er tænder, der har den store interesse, er lige det, vi har brug for. Erfaringen er stor, og hun blev hurtigt glad for sin "hule": tandbehandlingsrummet. Det forhindrer jo ikke, at hun også er god til udredninger og anden kirurgi...

img_3262

Dyrlæge Michael Wessel er aspirant til Øjenpanelet, og har i den forbindelse efteruddannet sig i meget stort omfang indenfor øjensygdomme, og har stor succes med behandlinger og operationer i øjne og øjenomgivelser. Desuden har kirurgi Michaels store interesse. Han har derudover et stort talent indenfor tandbehandlingerne. Michael er oven i dette i gang med en certificerende uddannelse indenfor kræftbehandling. I den forbindelse tog han eksamen som fagdyrlæge marts 2018.

     Dyrlæge Mette Lenkerstorff Nielsen er 

ansat pr 1. januar 2017. Hun er faldet godt ind i vores gruppe, og bidrager med sin nye friske  viden fra Universitetet uden at være belastet af fordomme og fastgroede vaner. Empati og hjertevarme er egenskaber, der er tydelige, og vi glæder os over, at dyreejerne ofte åbenlyst tilkendegiver glæde ved, at de har haft Mette som behandler af deres dyr. Mette gik på barsel medio april 2018, men er heldigvis kommet tilbage efter endt barsel. Hun fik en datter.

Veterinærsygeplejerske Gitte Hansen er den, der har størst rutine i arbejdet i operationsafdelingen med klargøring og overvågning af kirurgipatienterne. Hun har overblik, og alt bliver planlagt og intet bliver overset. Gitte har desuden stor viden om katteadfærd, og om kaniner og marsvin. Hun holder orden, og har også administrative opgaver.

Fagveterinærsygeplejerske Tina Mikkelsen er ofte den, man først får i røret eller får i tale ved skranken, da hendes hovedarbejdsområde er her. Tina har en efteruddannelse i etologi, og er derfor meget veluddannet i hundeadfærd. Hvalpekursister og deres ejere har hendes store bevågenhed. Tina har fået en søn, og  er gået på barsel igen fra medio januar 2019.

Klinikassistent Ellen Jensen har gennem mange år været vores uvurderlige medhjælper, som først og fremmest arbejder med at assistere med de bedøvede dyr, så de bliver passet på under narkosen og opvågningen efter narkose. Hun er kreativ med fabrikation af varmepuder, liggeunderlag og deslige. Ellen er også ofte den, der foretager pelspleje af de filtrede katte.

Veterinærsygeplejerske Mimi Dulong har været ansat siden august 2009, og hendes uddannelse blev afsluttet i oktober 2012. Mimi er vores humørspreder, og med sin faglige kunnen og hurtige opfattelse er hun en meget skattet medarbejder, hvilket mange af vores klienter også giver udtryk for.​​Veterinærsygeplejerske Camilla Jensen

​har arbejdet 10 år på Københavns Dyrehospital. Hun har stor erfaring indenfor overvågning og alt, der hører til bedøvelser og operationer. Hun har skabt en del mere orden og system i vores måder at bestille varer hjem på, og det letter dagligdagen meget. Blev ansat som barselsvikar for Tina, men måtte fra marts 2017 selv gå på barsel, og har fået en dreng. Så kunne vi ikke undvære Camilla efter barslen, så hun er fast ansat.

HVEM ER VI?

Fasanvejens Dyreklinik

CVR: 69971717

KONTAKT OS

Telefon: 36 16 27 00

Mail: fasanne@hotmail.com

Ring hvis det haster!​

​Ring ved tidsbestilling

FIND VEJ

​Søndre Fasanvej 93, 2500 Valby

Find os med Google Maps