Find os på Facebook facebook_30x30

Om Fasanvejens Dyreklinik

Valby, Frederiksberg, Vesterbro, København

Klinikken blev oprettet i 1980 af dyrlæge Anne Sørensen.

Der kommer mange tusind dyreejere regelmæssigt på klinikken med deres dyr. Heraf er efterhånden ca. 30% katte, ca 69 % hunde, og den sidste 1% er kaniner. Vi ser kun ganske få af de mere eksotiske hobbydyr, og da der er dygtigere dyrlæger andre steder vedrørende de eksotiske dyr, henviser vi som regel disse dyr, som jo også fortjener kompetent behandling.

Klinikken er indrettet som følger: et venteværelse, som også fungerer som salgslokale til hunde, samt et ekstra venteværelse til katte, der skal sidde lidt for sig selv. Her udstilles også foder, salgsartikler, legetøj m.v. Vi har fem konsultationsrum, hvoraf det ene kan mørkelægges, så vi kan ultralydsscanne her. Derudover er der to operationsstuer, med narkose og med overvågningsudstyr. Det ene bruges til tandbehandlinger, og her er derfor et moderne tandrøntgenapparat. 

Røntgenlokale samt laboratorium er også indrettet i underste afdeling af klinikken. I laboratoriet udføres blod- og urinprøver, og her gøres flittigt brug af et godt mikroskop. Der er særskilte bur-rum til hunde og katte, så de ikke stresser hinanden.

​​

Vi har også et rum til foredrag. Rummet benyttes også til slankekonsultationer.

Udover beskrivelse af de fysiske rammer kan fra repertoiret fremhæves kræftbehandling, billeddiagnostik med ultralydsscanning og røntgen,  tandbehandlinger, kirurgi af led og bløddele, og meget mere. Vi er 7 dyrlæger, 7 uddannede veterinærsygeplejersker,​ en klinikassistent og 5 dyrlægestuderende. 

​På det faglige plan satser Fasanvejens Dyreklinik på efteruddannelse og faglige specialer indenfor dyrlægefaget. Klinikken er godkendt og certificeret til kræftbehandling af dyrene. Anne har gennemført en mangeårig efteruddannelse, der blev afsluttet med eksamen i juni 2007, og dyrlæge Anette er på vej mod samme certificering. Derudover er vores dyrlæger Laura og Christian i gang med efteruddannelsen til fagdyrlæger. 

Fasanvejens Dyreklinik vil fortsat være en moderne klinik med de bedst tænkelige faciliteter og de bedste faglige tilbud til patienterne. Vi investerer hele tiden i moderne udstyr, den nyeste medicin, og vi bruger mange ressourcer på hele tiden at uddanne os, så vi ikke blot holder os a' jour med udviklingen, men også er på forkant. Vi udvikler behandlinger og metoder, så vi kan tilbyde ydelser af bedste kvalitet.

Samtidig bestræber vi os på at arbejdsmiljøet holdes i orden. Dyrlæge Anne Sørensen er således forfatter til den første Branchevejledning for arbejdsmiljøet i dyrlægefaget.

Vi vil gerne passe på hinanden, og på dyrene, og når de ting går op i en højere enhed, får vi også i klinikken en god atmosfære, som vi håber dyrene og deres ejere kan fornemme.

Det er med stor fornøjelse, vi kan konstatere, at mange af de dyreejere, som fandt vej til klinikken i de første år, stadig kommer. Det giver en meget positiv oplevelse for os at fornemme trofastheden. At vi ofte kan huske forrige hund eller kat er med til at styrke forholdet. 

HVEM ER VI?

Fasanvejens Dyreklinik ApS

CVR: 40619127

KONTAKT OS

Telefon: 36 16 27 00

Mail: kontakt@fasanvejensdyreklinik.dk

Ring hvis det haster!​

​Ring ved tidsbestilling

FIND VEJ

​Søndre Fasanvej 93, 2500 Valby

Find os med Google Maps