facebook_30x30

Hellig Birma katte

​​På Fasanvejens Dyreklinik har vi den store ære og fornøjelse, at der kommer mange ejere og opdrættere af katteracen Hellig Birma.

Det har været tilfældet i mange år. De første opdrættere af racen kom hos os for ca 30 år siden. Det har givet en unik mulighed for at følge denne dejlige races udvikling.

For at få de mange oplysninger om racen, om opdræt osv henviser vi til birmaklubbens hjemmeside www.birma.dk

Medlemmer af klubben har produceret en pasningsvejledning:

pasningsvejledning til den hellige birma

En burmeseropdrætter har vært så venlig at sende os en vejledning vedrørende kattefødsel. Den kan vi godt stå inde for, og du kan læse den her

Tandbørstning kan foregå ganske frivilligt :-)

Denne unge kat er ikke helt færdig med kløe i de nye tænder, og synes en skrubning er dejligt.

​Kan selv klare det.

​Mor børster andre kattes tænder.

​Tandbørstning modvirker dannelse af belægning på tænderne, og dermed irritation i tandkødet. Nogle katte har af sig selv sundt tandkød, mens andre må have hjælp.​​​

Annes birma

I august 2016 overtog Anne en birma, som kom ind på klinikken, fordi den skulle omplaceres. Det var en hunkat. Hun blev neutraliseret, id mærket og vaccineret, og så kom hun med hjem og fik hurtigt indsmigret sig her. Hun har adgang til haven, og muntrer sig med at fange mus, klatre i træer, og ellers hygge inden døre og sove i arm om natten.

​​

​​

Nyrer

Det har været luftet fra flere sider, at der måske er for mange birmaer, der udvikler nyreproblemer tidligere end forventet. Vi har derfor valgt at udføre en undersøgelse, som vi håber, kan afvise de mistanker. Vi vil gerne tage blodprøve af så mange som muligt, og lige så mange prøver af katte af andre racer, og så sammenligner vi.

Tilbudet er unikt: 100,- kr for prøven incl. udtagning!

Hvis din kat få taget prøven, og værdien er forhøjet:

  1. Let forhøjet: Vi gentager prøven om ½ eller 1 år. Tidligere, hvis man gerne vil, men tidligst efter 2 mdr., så man kan se en evt udvikling.
  2. Meget forhøjet: Vi udvider med flere værdier, og / eller anbefaler kostændringer mv., og fornyet prøve om ½ år, eller tidligst 2 mdr.

HVEM ER VI?

Fasanvejens Dyreklinik

CVR: 69971717

KONTAKT OS

Telefon: 36 16 27 00

Mail: fasanne@hotmail.com

Ring hvis det haster!​

​Ring ved tidsbestilling

FIND VEJ

​Søndre Fasanvej 93, 2500 Valby

Find os med Google Maps