Find os på Facebook facebook_30x30

Hellig Birma katte

​​På Fasanvejens Dyreklinik har vi den store ære og fornøjelse, at der kommer mange ejere og opdrættere af katteracen Hellig Birma.

Det har været tilfældet i mange år. De første opdrættere af racen kom hos os for mere end 30 år siden. Det har givet en unik mulighed for at følge denne dejlige races udvikling.

For at få de mange oplysninger om racen, om opdræt osv henviser vi til birmaklubbens hjemmeside www.birma.dk

Medlemmer af klubben har produceret en pasningsvejledning:

pasningsvejledning til den hellige birma

En opdrætter har vært så venlig at sende os en vejledning vedrørende kattefødsel. Den kan vi godt stå inde for, og du kan læse den her

Tandbørstning kan foregå ganske frivilligt :-)

Denne unge kat er ikke helt færdig med kløe i de nye tænder, og synes en skrubning er dejligt.

​Kan selv klare det.

​Tandbørstning modvirker dannelse af belægning på tænderne, og dermed irritation i tandkødet. Nogle katte har af sig selv sundt tandkød, mens andre må have hjælp.​​​

Annes birma

I august 2016 overtog Anne en birma, som kom ind på klinikken, fordi den skulle omplaceres. Det var en hunkat. Hun blev neutraliseret, id mærket og vaccineret, og så kom hun med hjem og fik hurtigt indsmigret sig her. Hun har adgang til haven, og muntrer sig med at fange mus, klatre i træer, og ellers hygge inden døre og sove i arm om natten.

​​

​​

Nyrer

Det har været luftet fra flere sider, at der måske er for mange birmaer, der udvikler nyreproblemer tidligere end forventet. Hvis du ønsker din kat undersøgt, kan vi med blodprøver og urinprøver se, om din kat viser tegn på tidlig nyresygdom. 

HVEM ER VI?

Fasanvejens Dyreklinik ApS

CVR: 40619127

KONTAKT OS

Telefon: 36 16 27 00

Mail: kontakt@fasanvejensdyreklinik.dk

Ring hvis det haster!​

​Ring ved tidsbestilling

FIND VEJ

​Søndre Fasanvej 93, 2500 Valby

Find os med Google Maps