facebook_30x30

Guldakupunktur

​Hvis vi på Fasanvejens Dyreklinik stiller diagnosen Hofteledsdysplasi, vil vi også gerne vejlede i, hvordan man kan bekæmpe følgerne af denne lidelse. Hofteledsdysplasi kan gøre ondt. Der udvikler sig gigtsmerter i leddet eller leddene.

Hvilke muligheder er der:

  1. Ingen smerter nu: ingen behandling endnu. Vær opmærksom på, om hunden bliver ved at være aktiv som den plejer.
  2. Lette smerter: smertestillende medicin, foder med tilsætningsstoffer, der modvirker ledproblemer, tilsætning af glucosamin, chondroitinsulfat, omega 3 og - 6 fedtsyrer indlæggelse af guld i akupunkturpunkterne nær ledkapslen.
  3. Stærke smerter: ovenstående, suppleret med operation, eventuel aflivning.

Guldakupunktur

Guldstumper af 24 karat guld lagt ind i akupunkturpunkterne er smertelindrende. Det er endnu ikke videnskabeligt dokumenteret hvorfor, men teorien er, at guld med sin positive elektriske ladning opvejer den negative ladning, der er på nervebanerne. Især nervebaner, der leder smerteimpulser, har mere negativ ladning uden på nerveskederne end andre nervebaner.

Rent praktisk foregår det på Fasanvejens Dyreklinik ved, at vi på den bedøvede hund med meget tykke kanyler, stukket ind i de relevante akupunkturpunkter, fører guldstumperne helt ind til leddene. Vi tager røntgenbilleder undervejs for at foretage indgrebet så korrekt som muligt.

Der går mellem 2 og 8 uger, før vi kan se effekt af behandlingen.

HVEM ER VI?

Fasanvejens Dyreklinik

CVR: 69971717

KONTAKT OS

Telefon: 36 16 27 00

Mail: fasanne@hotmail.com

Ring hvis det haster!​

​Ring ved tidsbestilling

FIND VEJ

​Søndre Fasanvej 93, 2500 Valby

Find os med Google Maps