facebook_30x30

Hvalpesocialisering​

Få det bedste ud af din hvalp.

Det er en udfordring at få en hundehvalp i sit hjem. Man har en chance for at præge hvalpen, så den i så høj grad som muligt lærer det, der skal til for at den kan fungere godt i det samfund og det hjem, den skal bo i fremover. Men man kan også uforvarende komme til at overbeskytte hunden, hvilket kan medføre, at den ikke kommer til at fungere helt så godt, som det ville være muligt.

For at undervise både hundeejere og hunde har vi på Fasanvejens Dyreklinik oprettet et kursus, som kan give en indføring i, hvad det er, der er så vigtigt i starten af en hunds liv. Det er små hold, og hundene skal være så unge som muligt, helst starte lige efter de er kommet i det nye hjem.

Kurset er 1 gang ugentligt, i max 8 uger. Det foregår på klinikken eller som fælles besøg på plejehjem, tur med toget, øvelser i Søndermarken, eller andre steder. Der er også en teoriaften inkluderet. Der følger en bog om hundesprog og en mappe med kortfattede problembeskrivelser med i kurset.

Prisen for kursus incl. materialer er 875,-kr

Link til pjece om hvalpesocialisering og hvalpekurset.

Folderen er skrevet i foldet A4 format og er skrevet til udskrivning på et ark A4 på begge sider. Folderen ligger i printsikret format og vil derfor åbne i formatet pdf.

Hvalpepjece downloades her​​

HVEM ER VI?

Fasanvejens Dyreklinik

CVR: 69971717

KONTAKT OS

Telefon: 36 16 27 00

Mail: fasanne@hotmail.com

Ring hvis det haster!​

​Ring ved tidsbestilling

FIND VEJ

​Søndre Fasanvej 93, 2500 Valby

Find os med Google Maps