facebook_30x30

Kursus

​Kurser i Hvalpesocialisering

Link til pjece om hvalpesocialisering og hvalpekursus.

Folderen er skrevet i foldet A4 format og er skrevet til udskrivning på et ark A4 på begge sider.
Folderen ligger i printsikret format og vil derfor åbne i formatet pdf.

Link til notat om hvalpesocialisering

Få det bedste ud af din hvalp

Det er en udfordring at få en hundehvalp i sit hjem. Man har en chance for at præge hvalpen, så den i så høj grad som muligt lærer det, der skal til for at den kan fungere godt i det samfund og det hjem, den skal bo i fremover. Men man kan også uforvarende komme til at overbeskytte hunden, hvilket kan medføre, at den ikke kommer til at fungere helt så godt, som det ville være muligt.

For at undervise både hundeejere og hunde har vi på Fasanvejens Dyreklinik oprettet et kursus, som kan give en indføring i, hvad det er, der er så vigtigt i starten af en hunds liv. Det er små hold, og hundene skal være så unge som muligt, helst starte lige efter de er kommet i det nye hjem.

Kurset er 1 gang ugentligt, i max 8 uger. Det foregår på klinikken eller som fælles besøg på plejehjem, tur med toget, øvelser i Søndermarken, eller andre steder. Der medfølger en bog om hundesprog og en mappe med kortfattede problembeskrivelser i kurset.

Prisen for kursus inkl. materialer er 1075,- kr.

Tilmelding kan ske telefonisk eller ved henvendelse i klinikken.

Se mere

Hvalpetime

Du kan bestille en hvalpetime hos Tina Mikkelsen. Den koster 650,-kr. Her kan du få helt personlig vejledning, og det kan f.eks. være en fordel, hvis du ikke har tid til at gå på et kursus, men alligevel gerne vil have hjælp til at få den bedste start på jeres liv sammen. Det kan også være, du har nogle specielle adfærdsspørgsmål, hvor du gerne vil have en sagkyndig med på råd.

HVEM ER VI?

Fasanvejens Dyreklinik ApS

CVR: 40619127

KONTAKT OS

Telefon: 36 16 27 00

Mail: kontakt@fasanvejensdyreklinik.dk

Ring hvis det haster!​

​Ring ved tidsbestilling

FIND VEJ

​Søndre Fasanvej 93, 2500 Valby

Find os med Google Maps