facebook_30x30

Øjensygdomme hos kat og hund behandle

Fasanvejens Dyreklinik i Valby er Michael Wessel godt rustet til at undersøge og behandle øjensygdomme hos hund og kat.

Der er mange øjenproblemer, der kræver lidt mere end en almindelig konsultation. Ved den indledende undersøgelse vil der ofte blive målt tåreflåd (er det et "tørt øje"?), og der kan blive lavet en farvetest for at se, om der er hul på den yderste slimhinde, og hornhinden er beskadiget. Desuden kan der måles tryk i øjet for at se, om det er for lavt eller for højt, som for eksempel ved sygdommen glaukom.

​Har din hund hornhindeproblemer?

​Mange af de hunde og katte, som har store øjne (persere, franske bulldogs, mops med flere] får hornhindeproblemer, som kun kan afhjælpes ved operation. Her har Michael god rutine i operationerne, dels gennem årelang ekstrauddannelse, samt ved hjælp af specialudstyr, som klinikken efterhånden er kommet til at råde over.

​Et operationsmikroskop er en stor hjælp, når operationsfeltet måles i millimeter.​

​Et øje har fået lavet et gitter. Det ser måske voldsomt ud, men er vejen frem mod afheling.

​Nogle øjensygdomme hos kat eller hund kan ikke repareres, hverken med medicin eller kirurgi, og så er der kun fjernelse af øjet tilbage. Dyrene lever godt med ét øje, og har der været smerter i det dårlige øje, ser vi ofte en god forbedring i humøret efter bortoperationen.​

Ring for behandling af øjensygdomme hos hund eller kat

Ring på telefon 36 16 27 00 hvis du har brug for yderligere informationer eller ønsker at bestille en tid til en behandling af en øjensygdom hos din kat eller hund. Du er også velkommen til at skrive til vores e-mail fasanne@hotmail.com, hvis du har nogle spørgsmål, men haster det, er det bedst, du ringer.

Klinikken er beliggende i Valby i kort afstand fra både Vesterbro og Frederiksberg.​

HVEM ER VI?

Fasanvejens Dyreklinik

CVR: 69971717

KONTAKT OS

Telefon: 36 16 27 00

Mail: fasanne@hotmail.com

Ring hvis det haster!​

​Ring ved tidsbestilling

FIND VEJ

​Søndre Fasanvej 93, 2500 Valby

Find os med Google Maps