facebook_30x30

Adfærdsbehandling

​​Søg hjælp, hvis du har et adfærdsproblem med din hund eller din kat.

Hunde og katte er rovdyr, som gennem flere tusinde års socialisering har tilpasset sig livet sammen med os mennesker. Men af og til er der nogle af deres naturlige instinkter, der er for fremtrædende til, at vi kan leve sammen med dem. Det kan være urinmarkering, beskyttelse af territorium eller flok med gøen eller aggressiv adfærd, eller andre former for uhensigtsmæssig opførsel.

Vi kan på Fasanvejens Dyreklinik henvise til Pernille Blok Riisom, tidligere ansat dyrlæge, til professionel hjælp, hvis du har adfærdsproblemer med din hund eller din kat.

Der er naturligvis ikke garanti for, at hun kan løse problemerne, men en adfærdskonsultation vil kunne bringe klarhed over problemet, og give en ide om, hvorvidt det kunne være muligt at mindske eller fjerne problemet.​

Vi henviser til Pernille Blok-Riisom, som har sin egen adfærds-virksomhed, eller også er det Tina Mikkelsen, som tager sig af adfærdsproblemerne.

Tina er veterinærsygeplejerske, med en lang interesse for og efteruddannelse indenfor adfærd.

​Husk: det er ikke flovt at indrømme, man har et problem med sit kæledyr, men det er en smule flovt, hvis man bliver ved at have problemet uden at forsøge at løse det.

Katteadfærdsrådgivning

For os mennesker er det problematisk, når katten tisser i sengen eller strinter på væggen. Men det, vi opfatter som uhensigstmæssig adfærd er ofte en helt naturlig del af kattens adfærdsrepertoire.

Dyrlægen vil ofte først udelukke medicinske årsager til adfærden, da f.eks. urenlighed kan skyldes lidelser i urinvejene, og stofskiftesygdomme kan føre til aggressiv adfærd.


De mest almindelige problemer er:

  • Urenlighed (katten vægrer sig ved at bruge bakken eller er begyndt at strinte rundt omkring i hjemmet)
  • Aggression overfor andre katte i hjemmet
  • Opmærksomhedskrævende adfærd (mjaven og jamren)
  • Angst (for fremmede mennesker eller dyr)
  • Destruktiv adfærd i hjemmet (kradsen i møblerne og biden)
  • Aggression overfor mennesker
  • Aggressiv adfærd i forbindelse med sammenføring af katte

Hos os kan du få hjælp til at forstå din kats adfærd, og vi giver dig vejledning og praktiske løsninger på problemerne. Somme tider skal der kun få ændringer til for at forbedre forholdene og dermed give katten en bedre livskvalitet.

Måske er vi nødt til at henvise til en kollega udenfor klinikken mht. særlige katteadfærdsproblemer.

HVEM ER VI?

Fasanvejens Dyreklinik

CVR: 69971717

KONTAKT OS

Telefon: 36 16 27 00

Mail: fasanne@hotmail.com

Ring hvis det haster!​

​Ring ved tidsbestilling

FIND VEJ

​Søndre Fasanvej 93, 2500 Valby

Find os med Google Maps