Fasanvejens Dyreklinik

Mail: fasanne@hotmail.com Tlf: 36 16 27 00

Besøg os på Facebook

Adfærdsbehandling

SØG HJÆLP, HVIS DU HAR ET ADFÆRDSPROBLEM MED DIN HUND ELLER DIN KAT

​Hunde og katte er rovdyr, som gennem flere tusinde års socialisering har tilpasset sig livet sammen med os mennesker. Men af og til er der nogle af deres naturlige instinkter, der er for fremtrædende til, at vi kan leve sammen med dem. Det kan være urinmarkering, beskyttelse af territorium eller flok med gøen eller aggressiv adfærd, eller andre former for uhensigtsmæssig opførsel.

Vi kan på Fasanvejens Dyreklinik henvise til Pernille Blok Riisom, tidligere ansat dyrlæge, til professionel hjælp, hvis du har adfærdsproblemer med din hund eller din kat.

Der er naturligvis ikke garanti for, at hun kan løse problemerne, men en adfærdskonsultation vil kunne bringe klarhed over problemet, og give en ide om, hvorvidt det kunne være muligt at mindske eller fjerne problemet.

Priser

Pernille tager i første omgang en snak for at få en ide om, hvad det drejer sig om, og om det er noget, vi kan afhjælpe.

Hvis konsultationen kan klares over telefonen med en længere samtale, som der er aftalt god tid til, vil honoraret maksimalt være som en konsultation: 580,- kr incl. moms.

Hvis der skal hjemmebesøg til, vil honoraret være ca1800,- kr. Typisk vil det dreje sig om 2 timer, som inkluderer en rapport. Det kan også være, det drejer sig om en længerevarende adfærdskonsultation på klinikken, eller andre muligheder. Det er også forventeligt, at der vil være brug for telefoniske opfølgninger.

Vi henviser til Pernille Blok-Riisom, som har sin egen adfærds-virksomhed, eller også er det Tina Mikkelsen, som tager sig af adfærdsproblemerne.

Tina er veterinærsygeplejerske, med en lang interesse for og efteruddannelse indenfor adfærd.

Du vil være velkommen til at ringe til klinikken alle dage indenfor vores normale åbningstider, men da en telefonkonsultation vil kunne tage

Husk: det er ikke flovt at indrømme, man har et problem med sit kæledyr, men det er en smule flovt, hvis man bliver ved at have problemet uden at forsøge at løse det.

Katteadfærdsrådgivning

For os mennesker er det problematisk, når katten tisser i sengen eller strinter på væggen. Men det, vi opfatter som uhensigstmæssig adfærd er ofte en helt naturlig del af kattens adfærdsrepertoire.

Dyrlægen vil ofte først udelukke medicinske årsager til adfærden, da f.eks. urenlighed kan skyldes lidelser i urinvejene, og stofskiftesygdomme kan føre til aggressiv adfærd.


De mest almindelige problemer er:

Urenlighed (katten vægrer sig ved at bruge bakken eller er begyndt at strinte rundt omkring i hjemmet)

Aggression overfor andre katte i hjemmet

Opmærksomhedskrævende adfærd (mjaven og jamren)

Angst (for fremmede mennesker eller dyr)

Destruktiv adfærd i hjemmet (kradsen i møblerne og biden)

Aggression overfor mennesker

Aggressiv adfærd i forbindelse med sammenføring af katte


Hos os kan du få hjælp til at forstå din kats adfærd, og vi giver dig vejledning og praktiske løsninger på problemerne. Somme tider skal der kun få ændringer til for at forbedre forholdene og dermed give katten en bedre livskvalitet.
Måske er vi nødt til at henvise til en kollega udenfor klinikken mht særlige katteadfærdsproblemer.

Vi kan tilbyde telefonkonsultation, almindelig eller udvidet, og i de lidt mere komplicerede tilfælde vil vi anbefale et hjemmebesøg, der gør det muligt for rådgiveren at få alle detaljer vedr. indretning af hjemmet med. Med udgangspunkt i rådgiverens observationer og samtale med ejer vil der blive udarbejdet en behandlingsplan.


Du er meget velkommen til at henvende dig til klinikken for at høre nærmere

HVEM ER VI?

Fasanvejens Dyreklinik

CVR: 69971717

KONTAKT OS

Telefon: 36 16 27 00​

Mail: fasanne@hotmail.com

men haster det, så ring

er det tidsbestilling: ring til os i stedet for at maile

FIND VEJ

​Søndre Fasanvej 93, 2500 Valby

Find os med Google Map's